Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Krial: Belgische kwaliteit aan instapprijzen

Krial is een Belgische fabrikant van hoogwaardige poorten. Naast het maken en installeren van duurzame sectionale poorten, verdeelt en plaatst Krial ook zonweringen, voordeuren en terrasoverkappingen van de beste kwaliteit. De partners van Krial worden zorgvuldig gekozen. Want als je zelf streeft naar perfectie, verwacht je dat ook van de partijen waar je mee samenwerkt. Dan zijn enkel de beste producten en meest betrouwbare partners goed genoeg. Ontdek hoe onze aanpak resulteert in een gemiddelde score van 4,6 op 5 op Google reviews.

Krial is een familiebedrijf dat instaat voor het veiligheidsgevoel van elke klant

Krial is een familiebedrijf met een halve eeuw ervaring op de teller. Met Lode en Elsie staat een derde generatie Beheyt aan het roer van deze oervlaamse onderneming. De missie van het bedrijf is dezelfde als die van de oorspronkelijke oprichter zo’n vijftig jaar geleden: klanten bescherming bieden tegen inbraken, een hoge energiefactuur, insecten, een hinderlijke lichtinval en andere klimatologische omstandigheden. Die belofte maakt Krial concreet door steevast te kiezen voor kwaliteit, zowel in het productassortiment als in de montage en service (na verkoop).

Krial is dé specialist in inbraakveilige deuren en poorten

Krial hanteert een persoonlijke aanpak voor de grootste klantentevredenheid

Wij kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak en doen er alles aan om de klantentevredenheid op peil te houden en zo mogelijks nog te verhogen. Hoe gelukkiger de klant, hoe beter. Mond-tot-mondreclame blijft voor Krial een van de allerbelangrijkste vormen van reclame. Daarom stellen we alles in het werk om elke klant persoonlijk te begeleiden naar een oplossing op maat. Lees de ervaringen van onze klanten. Klik op een van de referenties onderaan het artikel.

“Krial biedt oplossingen voor elk budget,
want iedereen verdient het om zich beschermd en veilig te voelen”

Krial biedt functionele en esthetische oplossingen voor poorten, deuren, zonwering en terrasoverkappingen

Krial zorgt voor een veilige thuis; een huis, kantoor of project waar iedereen zich comfortabel voelt en niemand schrik hoeft te hebben voor mensen met kwade bedoelingen. Maar het is niet enkel het veiligheidsgevoel dat Krial wil verhogen. Onze oplossingen zijn meer dan enkel functioneel en energiebesparend, we zorgen ook voor een esthetische meerwaarde voor elke woon-of werkplaats.

Vrijstaande zonwering zorgt voor meer flexibiliteit

Instapklare prijzen voor kwaliteitsvolle producten en professionele montage

Betaalbaar, snel geplaatst, goed onderhouden

Als fabrikant van poorten kan Krial de prijzen drukken, in tegenstelling tot sommige andere aanbieders. De levertermijnen zijn ook iets korter waardoor je zeker bent van een goede opvolging en service. Want wie beter om jouw Krial-poort een onderhoudsbeurt te geven dan de fabrikant zelf? In het geval van alle andere producten in het aanbod, maakt Krial zich sterk door enkel en alleen te kiezen voor zonwering, terrasoverkappingen en voordeuren die aan hun strengste kwaliteitscriteria voldoen.

Krial terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen voor toepassingen in de horeca

Doe je voordeel tijdens onze opendeurdagen

De opendeurdagen van Krial zijn een begrip geworden in de regio. Heb je er een gemist of wil je weten wanneer de volgende opendeurdag georganiseerd wordt? Hou onze socialemediakanalen Facebook, Instagram en LinkedIn in de gaten of surf regelmatig naar onze website. Daar vind je alle details over de eerstvolgende opendeurdag.

Geniet van onze acties

Krial pakt het hele jaar uit met acties en promotiecampagnes. Op onze webpagina ‘promoties’ ontdek je alle cadeaus en acties. Zie hier onze stuntprijs voor een sectionale poort.

Stuntprijzen voor een sectionale poort van Krial
Kies voor een nieuwe inbraakveilige voordeur en garagepoort in dezelfde stijl

Lees zeker ook onderstaande getuigenissen van onze klanten:

Sectionale poort creëert extra plaats voor grotere wagen

Totaaloplossing met sectionale poort haalt koppel over de streep

Garagepoort Werviks echtpaar speelt hoofdrol in reclamefilmpje

img-8983_1ab4a670743b6c23199a5e205158101b (3)
Het volledige aanbod van Krial ontdek je in onze showroom in Passendale

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen