Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Markant

Vrijstaand met uitschuifbaar doek

De vrijstaande markant terrasoverkapping biedt perfecte bescherming tegen zon, regen en weer en daarmee optimaal comfort en veiligheid buitenshuis. 
Een moderne en flexibele overkapping voor uw terras of balkon, als een robuuste buitenzitplaats in de tuin of als een gezellig toevluchtsoord bij het zwembad of de tuinvijver.
  • Vrijstaand systeem
  • Ingenieus waterafvoersysteem
  • Sfeervolle LED verlichting
  • Uitbreidbaar met screens of vaste wanden
  • Met een terrasheater houdt u het gezellig warm

Verlichting

Aangename sfeer

Geïntegreerde waterafvoer

Hou het droog

Comfort

Hou het warm

Markant

Wat is de Markant precies?

De markant is een kubusvormige, robuuste terrasoverkapping die vrijstaand in de tuin geplaatst kan worden. De enkele of dubbele geïntegreerde horizontale zonwering geeft het systeem een textiele uitstraling en beschermt de gebruiker tegen zonnestralen en andere weersinvloeden zoals lichte regen of wind. Het systeem kan worden uitgerust met één of twee panelen. 
Bij een zonnescherm met 2 panelen kunnen de panelen standaard afzonderlijk worden bediend, zodat u over de grootst mogelijke flexibiliteit beschikt. Het vrijstaande zonnescherm van textiel maakt indruk met zijn puristische design, dat kan worden geïndividualiseerd met de zonweringstof, verlichtingsopties en warmtestralers.
DOEKTYPES

Configureer naar wens

Een grote verscheidenheid aan doektypes en doekkleuren zijn beschikbaar. Zo hebben we de sunsilk doeken met een briljante gloed en zijdezacht oppervlak. Daarnaast hebben we de sunvas doeken met een zachte gloed en een natuurlijke uitstraling. Vergeet ook niet om ons gamma waterdichte doeken in overweging te nemen.
BEKIJK onze TERRASOVERKAPPINGen IN ONZE TOONZAAL

Uw nieuwe terrasoverkapping ontdekken?

Kom langs in onze toonzaal en kom alles te weten over onze terrasoverkappingen. U vindt er een aantal toonzaalmodellen terug, alsook de verschillende types, kleuren en montagemogelijkheden. Kies de gewenste uitvoering en geniet des te meer van een vrije tijd onder een beschermende terrasoverkapping volgens uw wensen.