Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Voorzetrolluiken

De voordelen van onze voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken bieden een perfecte oplossing voor wie rolluiken wil zonder veel kap- of breekwerk. De voorzetrolluiken worden aan de buitenkant van de gevel bevestigd. Door de verschillende stijlen en kleuren zijn de voorzetrolluiken altijd in harmonie met de rest van de woning.
  • Isolerend
  • Zorgen voor privacy
  • Inbraakwerend
  • Stormbestendig
  • Geluidsdempend
  • Verduisterend
  • Uitbreidbaar met insectenhor, solar, accupack, valbescherming, ...
Voorzetrolluiken

Meer dan een kastje en lamellen


De voorzetrolluiken van Krial bieden een aantal zekerheden. Zo ben je beter beschermd tegen ongewenst bezoek. Inbrekers tillen onze voorzetrolluiken niet omhoog dankzij de geïntegreerde optilbeveiliging

Maar de rolluiken aan de buitenkant beschermen je woning ook tegen de warmte in de zomer en de koude in de winter. Deze extra laag voor het raam heeft een isolerend effect. En dat voel je op jouw energierekening. Onze voorzetrolluiken hebben bovendien nog eens extra geïsoleerde lamellen. Een dubbele winst! 

We besteden heel wat aandacht aan de omkasting van de rolluiken. Door een stille ophanging van motor en een design onderlijst is er een extra demping en sluit het rolluikkastje naadloos. Er is keuze uit een extrusiekast of een gerolvormde kast. De verschillen leggen we je graag uit in onze showroom. De omkasting kan je overigens kiezen in alle RAL-kleuren

Woon je langs een drukke weg of is er veel doorgaand verkeer in jouw straat? Voorzetrolluiken zijn ook geluidsdempend. Dit betekent dat ze het geluid van wagens en dergelijke sterk zullen doen verminderen.

Rolluikprofielen

De sterkte van Aluminium


Onze rolluiken zijn opgebouwd uit dubbelwandige gerolvormde aluminium lammellen met een PUR isolatiekern voor extra stevigheid, demping en isolatie

Lamellen van verschillende hoogtes laten toe om in elke afmeting de geschikte lamel te kiezen en zo de kastgrootte zo compact mogelijk te houden. Zo hebben we kastgroottes vanaf 120mm tot 205mm grootte.

Het materiaal voor het rolluikprofiel is duurzaam, corrosiebestendig en bestaat uit volledig recycleerbaar aluminium. Het composietontwerp maakt de lamel zeer robuust, maar toch zo licht als een pvc-profiel. 

De lamellen zijn extreem goed bestand tegen weersinvloeden, UV-licht, hitte, kou en regen. De dikke laklaag zorgt ervoor dat ze nooit herschilderd hoeven te worden en er na tientallen jaren nog goed uitzien. Af en toe afwassen met water is de enige taak wat u nog rest.
Standaard zijn onze lamellen voorzien van stormhaken aan de uiteinden. Dit betekent dat ze haken in de geleider en er niet uit kunnen door buiging van de lamellen. Ook bij noodweer kunt u dus gerust slapen.
Opties

Slimme uitbreidingen

Onze rolluiken zijn meer dan alleen maar 'rolluiken'. Ze kunnen immers uitgebreid worden met allerlei slimme functies. Denk dan maar aan bijvoorbeeld een geïntegreerde insectenhor. Een must in elke slaapkamer waar 's morgens de ramen opengaan om te verluchten. 
Een andere mogelijkheid is een glazen doorval-beveiliging. In de geleiders wordt een glazen ballustrade geïntegreerd. 
Een andere slimme optie is een noodbatterij. Zo kan het rolluik nog steeds bediend worden bij een stroompanne en een vluchtweg blijft behouden. 
Uiteraard kunnen onze rolluiken ook uitgerust worden met een solar module, alleen is een noordgerichte opstelling niet mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden bij onze Krial-experts!
SMART HOME

Maak het jezelf makkelijk 

Breid uw installatie uit en maak van uw huis een "Smart Home". Dit kan door een slimme box aan uw installatie toe te voegen. De kostprijs is gering, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Stel zelf scenario's of timer in. Simuleer uw aanwezigheid of bedien uw screens, rolluiken, jaloezieën of zonwering van eender waar in de wereld met de handige app. U heeft alleen een smartphone met internetverbinding nodig.
Beeldt u onderstaande scenario's even in: 
Scenario 1: Tegen de middag komt de zon op uw zijgevel te schijnen. In plaats van iedere dag de afstandsbediening te nemen programmeert u een timer op de app via uw telefoon die de zonwering op die gevel vanzelf zal sluiten, en eventueel terug zal openen indien gewenst.
Scenario 2: Iedere morgen is het wenselijk dat de rolluiken vanzelf gaan openen. Stel een timer op de app, kies welke rolluiken u wenst te bedienen en stel een timer in. De app houdt rekening met de tijd in het jaar en past zich aan volgens de zonsopgang. U hoeft dus niet meer bij te stellen. Slim toch?
Velux

Velux Rolluiken

Het VELUX rolluik op zonne-energie is ideaal voor plaatsing op een al geïnstalleerd VELUX dakvenster. Dit autonome rolluik werkt op zonne-energie dankzij de ingebouwde fotovoltaïsche cel die het zonlicht opvangt om de accu van het dakvenster te herladen. Zo werkt het rolluik het hele jaar door, gevoed door de zon. 
De plaatsing van het draadloze rolluik is eenvoudig. Boren en breekwerk zijn niet nodig. Het rolluik is voorzien van een draadloze drukknop die u kan monteren waar u wil..
  • Autonoom systeem door het ingebouwde zonnepaneeltje
  • Geen kabelverbinding naar binnen toe
  • Energiezuinig
BEKIJK UW rolluik IN ONZE TOONZAAL

Uw nieuwe rolluiken ontdekken?

Kom langs in onze toonzaal en kom alles te weten over voorzetrolluiken. U vindt er een aantal testopstellingen terug, alsook de verschillende lamelkleuren en montagemogelijkheden. Kies de correcte lamelhoogte en type en geniet des te meer van een rolluik die voldoet aan uw eisen.

Trendo

Schuin raam, geen probleem!

We hebben heel wat oplossingen in onze spreekwoordelijke gereedschapskoffer. Zelfs bij een schuin raam kunnen wij een oplossing bieden. Een ingenieus rolluiksysteem laat toe om de oprolkast onder een helling te monteren. Zo kunt u alsnog die slaapkamer gaan verduisteren en genieten van een koele en donkere nachtrust.
DE GESCHIKTE OPLOSSING?
Zijn voorzetrolluiken voor u de beste oplossing?
Misschien zijn er andere producten die betere kenmerken hebben die bij uw wensen passen?

Denk dan maar even aan de minder bekende buitenjaloezieën. Deze hebben voordelen van voorzetrolluiken EN van screens. Ook deze hebben we staan in onze showroom. Kom ze allen ontdekken en maak de beste beslissing. Misschien heeft u ook interesse in onderstaande producten:
Warmtewerend & doorkijk

Screens

Ontdek meer
Lichtregeling & privacy

Buitenjaloezieën

Ontdek meer
Isolerend & privacy

Voorzetrolluiken