Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Krialdoor garagedeur

Snelle toegang tot de garage

De Krialdoor is een deur die u hét alternatief biedt voor een poort met loopdeur. Een alternatief met betere isolatie en meer gebruiksgemak. De Krialdoor is eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld een bestaande garagepoort, maar is zeker ook een hoogwaardig alternatief voor alle buitenpoorten in uw garage.
  • Gelijke panelen en uitvoering als uw poort
  • Snelle toegang tot de garage of loods
  • Valdorpel of sleepdorpel als afsluiting onderaan
  • Tal van montagemogelijkheden
  • Uit te voeren met veilighiedssloten

Standaard maatwerk
Een Krialdoor wordt uitsluitend op maat voor u geproduceerd en standaard samengesteld uit aluminium profielen, gecombineerd met 40 mm sandwich panelen. Naast de paneelvulling kunt u natuurlijk ook kiezen voor glasvulling of de Krialdoor voorzien van een venster voor extra lichtinval.

Uitgebreide montagemogelijkheden

Met behulp van verschillende montagemogelijkheden past de Krialdoor altijd in uw inbouwsituatie. Het is mogelijk de looppoort in of achter de dagmaat te plaatsen. Door de Krialdoor uit te laten voeren met dezelfde panelen als bij uw garagepoort, creëert u een coherent geheel. De hoge isolatiewaarde is hierbij een belangrijk voordeel, wellicht doorslaggevend bij uw keuze.

Frame en vulling

De basis van elke Krialdoor bestaat uit een hoogwaardig aluminium kader, standaard geanodiseerd of gepoedercoat in RAL 9016. Het kozijn is 58 mm dik en thermisch onderbroken, waardoor condens en koude volledig buitengesloten worden.

De standaardvulling voor het frame bestaat uit 40 mm staalsandwichpanelen. De verzinkte panelen zijn gevuld met een hardschuimkern. Het is ook mogelijk om de profielen uit te voeren met beglaasde panelen voor meer lichtinval. Om de juiste uitstraling passend bij uw huis te creëren, zijn de panelen óók verticaal te plaatsen.
Glasvulling en kleur

De Krialdoor profielen zijn ook deels of geheel te voorzien van beglaasde vulling. Waarbij u keuze heeft uit diverse soorten glas, zoals HR++ glas of gesatineerd glas. Daarnaast kunt u nog veel meer zelf bepalen. Zo kunt u aangeven of de beglaasde panelen horizontaal of verticaal in de poort mogen komen. Ook kunt u kiezen om een (volledig) beglaasde deur mét of zonder tussenstijlen uit te voeren.

Het standaard aluminium en gepoedercoate frame wordt, net als de standaard vulling, geleverd in RAL 9016 of geanodiseerd. Is een andere kleur van het kozijn of de vulling gewenst? Dan zijn deze tegen een geringe meerprijs altijd aan te passen. Zo sluit de kleur van uw Krialdoor altijd aan bij de kleurstelling van uw woning of pand.
Diverse montagemogelijkheden
Met de keuze uit zes montageprofielen is er voor iedere inbouwsituatie een optimale oplossing. Altijd een passende en snelle montage EN een passende afwerking voor uw gevel.
Er zijn montagemogelijkheden om de deur van buitenaf in de opening te zetten met een passende gevelafwerking. De deur kan spannend gemonteerd worden, of kan van binnenuit tegen de gevel gezet worden. Is de facade ruw en lelijk, dan kan met een breed montageprofiel ook daar een mooie afwerking bekomen worden.

Verschillende types vloerafdichtingen

Vloerafdichting

Vloerprofiel

Een drempel is het meest effectief om tocht en water tegen te houden. Een rubber zal aansluiten op dit vloerprofiel en zo de deur maximaal en rondom gaan afsluiten. Het nadeel is dat hier steeds een klein opstapje aanwezig blijft.

Vloerafdichting

Valdorpel

Een valdorpel zorgt ervoor dat bij een geopende deur geen opstapje aanwezig is. Een rubber komt naar beneden als de deur bijna gesloten is. Het nadeel is dat deze niet zo tocht en waterdicht is als een vloerdrempel.

BEKIJK UW deur IN ONZE TOONZAAL

Uw nieuwe krialdoor ontdekken?

Kom langs in onze toonzaal en kom alles te weten over onze garagedeuren. U vindt er een aantal toonzaalmodellen terug, alsook de verschillende montagemogelijkheden.