Sectionale poorten

Kies je voor een sectionale poort van Krial, dan maak je een keuze voor kwaliteit en service. Krial maakt, plaatst, onderhoudt en herstelt sectionale poorten en dit al 3 generaties lang.

 

Bij Krial kan je rekenen op een ervaren team dat klaarstaat met persoonlijk advies. Wij helpen je bij het maken van heel wat keuzes. Je kan ons heel eenvoudig contacteren. We zijn telefonisch bereikbaar maar je kan ook snel en makkelijk een afspraak maken in de toonzaal van Passendale of Middelkerke. Onze vriendelijke en professionele medewerkers helpen je graag verder.

Gratis prijsraming

CLOSE.svg

Het formulier werd correct verzonden.

Download de poortenbrochure

De sterktes van een sectionale poort van Krial

De sectionale poorten van Krial gaan lang mee, werken perfect en zijn zeer veilig. Daarnaast isoleren ze jouw garage. Ze houden dus de kou buiten in de winter en bieden weerstand tegen de warmte in de zomer.

 

Een Krial-poort is opgebouwd uit zeer robuuste en sterke elementen. Onze poorten zijn duurzaam en bewijzen tientallen jaren hun nut. Een sectionale poort met motor biedt ook een groot gemak en comfort. Nooit meer sleuren en trekken aan een loodzware poort. Eén simpele druk op de knop vanuit je wagen. En wat als de elektriciteit uitvalt? Dan voorzien we een noodbediening waardoor je de poort ook zonder elektriciteit kan openen. Slim toch?

Krial-motor-sectionale-poort.jpg

Krial besteedt veel aandacht aan de veiigheid van de sectionale poorten. Veiligheid in de zin dat een sectionale poort jouw woning beschermt tegen inbrekers maar ook de veiligheid voor kinderen is van groot belang.

 

Ondervindt een geautomatiseerde sectionale poort weerstand bij het sluiten, dan treedt de noodstop onmiddellijk in actie.

De sectionale poort van Krial

 • Isoleert
 • Duurzaam
 • Stevig
 • Sterke onderdelen
 • Stil
 • Openen zonder elektriciteit
 • Veilig voor kinderen, huisdieren, ...
 • Inbraakwerend
 • Uitbreidbaar

Stijl van een sectionale poort

Een garagepoort bepaalt voor een groot deel het uitzicht van jouw woning. Daarom is het belangrijk dat een sectionale poort perfect geïntegreerd wordt. Heel wat elementen kan je volledig zelf kiezen. Zo krijg je een sectionale poort zoals je ze voor ogen had. Je kan eindeloos panelen, texturen en kleuren combineren. Zo is elke sectionale poort uniek.

Krial_stijl.jpg

Panelen en belijning

Elk huis heeft zijn eigen stijl, elke bewoner heeft zijn eigen smaak. De mogelijkheden in keuze van panelen en belijning is zeer uitgebreid. We hebben panelen voor elke type sectionale poort in ons aanbod. Al de panelen voor onze sectionale poorten zijn dubbelwandige, 42mm-geïsoleerde panelen gevuld met PUR-isolatieschuim en beiden de best mogelijke isolatiewaarden. 

Horizontaal gelijnde panelen
Verticale belijning
Middengroef panelen
Vlakke panelen
Bovengroef panelen
Full vision
Panelen met cassette motief

Structuur

HOUTNERF
GLAD
MICRORIB
STUCCO

Kleuren

Jouw sectionale poort in een specifiek kleur? Geen enkel probleem. Je krijgt de keuze tussen meer dan 200 RAL-kleuren. Daarnaast kunnen we jouw sectionale poort ook lakken in één van de 1950 NCS-kleuren.

 

We kunnen zelfs jouw sectionale poort lakken in een heel uniek kleur. Wat moet je daarvoor doen? Bezorg ons een kleurstaal, wij laten dit analyseren en creëren de perfecte verf.

 

In onze eigen lakkerij gebruiken we enkel de beste, hoog kwalitatieve verven. Enkel zo kunnen jou de perfectie garanderen. Onze verven zijn UV-bestendig en extreem duurzaam.

Sectionale poort met loopdeur

Jouw sectionale poort is een makkelijk toegang tot jouw woning. Maar een traditionele deur verwerkt in de sectionale poort is voor heel wat klanten een erg handige oplossing. Een loopdeur zorgt ervoor dat je niet steeds de sectionale poort moet openen voor kleine taken.

 

De loopdeur kan in perfect dezelfde kleur gelakt worden als de sectionale poort. Om de veiligheid te bewaren zijn de deuren voorzien van een meerpuntslot en zorgen we ook voor een deurpomp zodat de deur vanzelf weer sluit.

 

We kunnen er zelfs voor zorgen dat de sectionale poort niet automatisch bediend kan worden als de deur openstaat. Zo vermijd je schade aan poort en woning.

Automatisatie van sectionale poorten

Voor de automatisatie van onze sectionale poorten vertrouwen we op de degelijke Duitse kwaliteitmotoren. Deze motoren blinken uit in zuinig verbruik, stilte, veiligheid, snelheid en kracht.

 

Standaard bieden we 2 jaar garantie op de motor voor uw sectionale poort. Indien je een onderhoudscontract afsluit, breiden we de garatie uit naar 5 jaar. We adviseren om sowieso jaarlijks een onderhoud door te voeren voor jouw sectionale poort. De levensduur van een sectionale poort wordt gevoelig langer bij een goed onderhoud.

 

Bij de installatie van een motor voor jouw sectionale poort kiezen we standaard voor de duurdere looprails met tandriem. Kwaliteit, service, advies, expertise en comfort stellen we voorop!

Geïsoleerde sectionale poorten

Een sectionale poort is een groot oppervlak aan jouw woning. Wind en regen teistert de poort elke dag opnieuw. De gure Belgische weersomstandigheden zijn soms niet minnetjes. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een geïsoleerde sectionale poort.

 

Krial-poorten worden geïsoleerde met PUR van 42mm dik. Voor de kenners: de isolatie heeft een k-waarde van 0,5W/m2K en de dichtheid bedraagt 40kg/m3. De isolatie is volledig HFC, CFC en HCFC vrij.

Andere voordelen van een sectionale poort

 • Je wint plaats in vergelijking met een klassieke kantelpoort: zowel in de breedte, de hoogte als op de oprit. Onder andere dankzij het plaatsbesparend railsysteem.
 • De sectionale poorten van Krial zijn inbraakveilig en bevatten gepatenteerde technieken om inbrekers buiten te houden.
 • Onze profielen brengen ook een perfecte binnenafwerking en zien er dus ook langs binnen mooi uit.
 • Je hebt ook een ruime keuze van beglazing zowel in kunststof, inox als in volledige panelen. 

Sectionale poort: extra opties

Om het gebruiksgemak en de levensduur van jouw sectionale poort te verbeteren zijn er heel wat opties beschikbaar in onze webshop. Met een simpele druk op de knop kan je deze bestellen.

Realisaties

Sectionale poort met boog
Sectionale poort met verticale belijning
Snelrolpoort

Wil je onze sectionale poorten eens zien?
Of heb je een vraag?