Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Sectionale poorten

Sectionaalpoorten staan synoniem voor plaatsbesparing en comfort. Doordat een sectionale poort verticaal omhoog wordt getrokken door een motor, kan jouw wagen tot bijna tegen de poort geparkeerd worden. Meer plaats dus in de garage voor de fietsen.

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Download de poortenbrochure

Poorten van Krial

  • Supersnel
  • Compact
  • Openen op afstand
  • Isolerend

Tevreden klanten

Heel tevreden van onze producten: garage, voordeur en screens. Alsook een dankuwel aan de vertegenwoordiger voor zijn advies.

Kisa Vantomme

Drie generaties poorten

Bij Krial weten we wat sectionale poorten zijn, want we maken ze zelf, al meer dan 3 generaties lang. Bovendien hebben we een eigen plaatsingsdienst. Gemotiveerde monteurs die van aanpakken weten en die de poorten door en door kennen. Door onze doorgedreven kennis van sectionaalpoorten zijn we ook ijzersterk in het onderhoud en de herstellingen die soms eens nodig kunnen zijn.

De sterktes van een sectionale poort van Krial

Een sectionale poort bepaalt voor een deel het uitzicht van jouw woning. We besteden dus zeker aandacht aan de schoonheid van onze poorten. De panelen zijn van een gelijke breedte waardoor je een mooiere poort bekomt.

Uiteraard moet een poort ook weerstaan aan de weeromstandigheden. Hagel, sneeuw, regen, zonlicht. Een Krial-poort verdraagt de hardste weeromstandigheden. Jaar na jaar. Zonder enig probleem. Onze lak behaalde het Qualicoat-label, een zekerheid waarbij je kiest voor een gelakte poort die bestand is tegen verkleuring.

Noodstop

De sectionaalpoorten van Krial gaan vlug open, maar sluiten zich ook snel. Een stuk speelgoed, een fiets, een borstel, er kan altijd wel wat onder de poort terecht komen. Met de automatische noodstop stopt het sluiten van de poort direct. Zo voorkom je schade aan jouw poort en aan het voorwerp.

Vingerknelbeveiliging

Veiligheid is een andere troef van een Krial-poort. Vingerknelbeveiliging, zodat jouw vingers (of die van de kinderen) niet vast kunnen zitten tussen de panelen. Een must-have als de kids soms al eens in de buurt van de poort spelen.

Optilbeveiliging

Maar vanzelfsprekend zijn de sectionale poorten van Krial ook bestand tegen minder vredelievende bezoekers zoals inbrekers. Met een optilbeveiling hou je ze makkelijk buiten en kan jij op je twee oren slapen.

Automatisatie van jouw poort = meer comfort

Thuiskomen in de regen, druk op de knop van de handzender, poort opent zich van op een afstand. Vervolgens binnenrijden en de boodschappen in de droogte uitladen. Dat is comfort. Of je mag al eens jouw sleutels vergeten, met een handzender raak je ook binnen in huis.

 

De motoren die de sectionale poorten aandrijven zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn snel, zuinig in verbruik en stil. Bekijk zelf hoe vlot onze poorten opengaan met deze kwalitatieve Duitse motoren.

Standaard bieden we 2 jaar garantie op de motor voor uw sectionale poort. Indien je een onderhoudscontract afsluit, breiden we de garantie uit naar 5 jaar. We adviseren om sowieso jaarlijks een onderhoud door te voeren voor jouw sectionale poort. De levensduur van een sectionale poort wordt gevoelig langer bij een goed onderhoud.

 

Bij de installatie van een motor voor jouw sectionale poort kiezen we standaard voor de duurdere looprails met tandriem. Kwaliteit, service, advies, expertise en comfort stellen we voorop!

Met de geïsoleerde sectionaalpoorten ontsnapt geen warmte

Poorten zijn vaak een tochtgat. Wind waait er los doorheen. In de zomer warmt jouw woning sneller op door zo’n slecht aansluitende poort en in de winter krijgt wind en kou vrijspel. Krial-poorten sluiten vooreerst perfect aan. Met tochtrubbers houden we de wind buiten.

 

Daarnaast isoleren we onze poorten volgens heel strenge eisen. Voor de kenners: Krial-poorten worden geïsoleerde met PUR van 42mm dik. De isolatie heeft een k-waarde van 0,5W/m2K en de dichtheid bedraagt 40kg/m3. De isolatie is volledig HFC, CFC en HCFC vrij.

Realisaties

Garagerolluik
Sectionale poort met verticale planchetten
Houten sectionale poort in afselia wildverband

Wil je onze sectionale poorten eens zien?
Of heb je een vraag?