Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Onze terrasoverkappingen

Een Oase van rust in uw eigen woning

Lamellendak

Strak Glasdak

Hellend glasdak

Pergola

Markant

Stretch

Planet

Syncra

Onze terrasoverkappingen

De terrasoverkappingen van Krial bestaan uit verschillende uitvoeringen. Zo is het het lamellendak die voorzien is van kantelbare lamellen zodat je het zonlight kan gaan regelen. Andere types zijn opgetrokken uit glas en aluminium en zijn luchtige buitenkamers waardoor je het hele jaar door met volle teugen kan genieten van het buitenleven. 

Binnen en toch buiten, op dat gevoel kan je rekenen met een terrasoverkapping of aluminium pergola. De overkappingen van Krial heb je in verschillende uitvoeringen en stijlen en staan bekend om hun kwaliteit en functionaliteit
Glazen schuifwanden

Verschillende afwerkingen en mogelijkheden

We beschikken over verschillende types terrasoverkappingen. Zo hebben we vaste constructies met een vast of kantelbaar dak. Andere mogelijkheden zijn een systeem met een schuifbaar doek in de zijgeleiders.
De meeste vaste constructies kunnen uitgevoerd worden met verschillende vaste delen, wanden, raampartijen of glazen schuifwanden. U kiest zelf hoever u wilt gaan.
BEKIJK UW terrasoverkapping IN ONZE TOONZAAL

Uw nieuwe terrasoverkapping ontdekken?

Kom langs in onze toonzaal en kom alles te weten over onze terrasoverkappingen. U vindt er een aantal toonzaalmodellen terug, alsook de verschillende types, kleuren en montagemogelijkheden. Kies de gewenste uitvoering en geniet des te meer van een vrije tijd onder een beschermende terrasoverkapping volgens uw wensen.