Herfstverlof : Gesloten van 2 tem 8 november !

Zonwering

Elk jaar weer is het uitkijken naar de eerste zonnestralen. Maar zodra de zon voldoende warmte geeft, warmt jouw woonkamer en terras razendsnel op. Herkenbaar? Met de juiste zonwering hou je jouw huis en terras heerlijk fris en geniet je met volle teugen van de warmste zomer.

Krial beschikt over verschillende types zonwering om jouw huis en terras genietbaar te houden. Afhankelijk van de inrichting kan je kiezen voor screens, voorzetrolluiken, verandazonwering, terraszonwering, buitenjaloezieën of een terrasoverkapping.

Nieuw!

Geen bevestigingsmuur voor een traditionele terraszonwering of wil je gewoon een schaduwplekje in het midden van je tuin of op je terras? De nieuwe vrijstaande terraszonwering betekent niet enkel meer vrijheid voor jou, het biedt ook heel wat nieuwe mogelijkheden voor horeca-uitbaters.

Een elegante oplossing om de zon en de warmte buiten te houden. Perfect geïntegreerd met de ramen van jouw woning. Deze verticale zonwering is een esthetische oplossing op maat. 

De voorzetrolluiken van Krial bieden bescherming. De rolluiken houden ongewenst bezoek buiten maar geven ook voldoende ventilatie en schaduw tijdens warme zomermaanden. 

Een veranda of uitbouw kan al snel opwarmen bij hoge temperaturen. Een verandazonwering helpt je om jouw woning lekker fris te houden tijdens de zomer. Deze vorm van zonwering garandeert een groter genot van je tuin én een aangenamer klimaat in huis.

Heerlijk buiten genieten op het terras, de zaligheden van een zomers dag! Maar soms kan het wel eens aangenaam zijn om wat schaduw te creëren. Een terraszonwering maakt jouw terras tot een heerlijke aangename plaats met zicht op de tuin.

Zet jouw terras uit de wind (en regen) met een terrasoverkapping. Met een overkapping van jouw terras krijg je nog altijd zonlicht op het terras zonder de nadelen. Je kan een terrasoverkapping perfect combineren met een zonwering. 

Zo veel mogelijk daglicht en toch behoud van jouw privacy? Dan zijn de buitenjaloezieën een perfect oplossingen. Een stijlvolle manier om op een traploze manier het zonlicht te regelen. Dé ideale combinatie van comfort en vrijheid.

De vensterzonwering werpt schaduw op jouw interieur. De zonwering, in tal van uitvoeringen, modellen en armsystemen, past voor elk type deur of raam. Je houdt er de woning koel mee en beperkt het zonlicht.

Kies de zonwering die bij jou past of vraag nu een offerte aan