Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Inbraakwerende deuren

Een inbraakwerende voordeur van Krial: daar kan je altijd op vertrouwen! Niemand twijfelt aan het nut van een goede voordeur. Een goede voordeur doet wat ze moet doen. Heel essentieel: de deur moet goed sluiten zodat wind, tocht en kou geen schijn van kans maken. En inbrekers moeten er hun tanden op stuk bijten. Veiligheid voor alles. En met Krial ben je beter beschermd!

 • Wind & Waterdicht
 • Super-isolerend
 • Inbraakveilig met certificaat
 • Prachtig afgewerkt
 • Verschillende stijlen
 • Ruim modelaanbod

Klassiek

Rustiek

Modern


Kies uw favoriete stijl
Smaken verschillen uiteraard, daarom hebben wij 3 productlijnen ontwikkeld volgens elk een specifieke stijl. Zo kiest u de deur van uw smaak en volgens de stijl van uw woning. Kies uit een klassiek model met passende sierlijsten, een rustiek model met de typische verticale belijning, of een moderne strakke deur met ingewerkte deurtrekker. U vindt er vast uw droommodel terug.

Standaard vleugeloverdekkend
Vaak zie je voordeuren die bestaan uit een kader waarin een geïsoleerd paneel van 23mm geplaatst wordt. Helaas zijn daar wat nadelen aan verbonden zoals veiligheid, mindere isolatiewaardes en deuren die gaan slepen na verloop van tijd.
Met onze vleugeloverdekkende panelen heb je deze nadelen niet EN je voordeur ziet er ook veel mooier en strakker uit. De afbeelding hiernaast toont aan de onderzijde een vleugeloverdekkend paneel. Meteen valt op dat er geen kader meer te zien is tov het bovenste gedeelte.
De voordelen:
 • Geen zichtbare profielen en kader
 • De deur zal niet gaan slepen
 • Stevigere buitenplaat
 • Meer dan dubbele isolatiedikte (23mm > 55mm)
 • Grote esthetische meerwaarde
Sierlijke deurtrekkers
Uw voordeur wordt steeds op maat gemaakt volgens uw individuele wensen. Zo kunt u ook een eigen "touch" geven aan uw voordeur door een siertrekker te kiezen volgens uw eigen smaak. Blader snel door onze cataloog en ontdek met welke siertrekker u uw nieuwe inbraakveilige voordeur wenst uit te voeren.

Veiligheidsvoordeuren van Krial

Waarom zijn onze voordeuren zo speciaal?

Inbraakwerend

Onze deuren zijn standaard uitgerust met 6-punts-vergrendeling, dievenklauwen, ingewerkte veiligheidscilinder met WK2 certificaat, wat ervoor zorgt dat dieven geen kans krijgen

Maximaal isolerend

Standaard uitgevoerd met afdichtingen rondom, een automatische valdorpel onderaan en een dikte van maar liefst 55mm PUR-isolatie zorgen voor maximale isolatiewaarden

Hoogste comfort

Standaard uitgevoerd met een veiligheidscilinder met een paniek- & gevarenfunctie. Dat betekent dat u de deur steeds kunt openen met een sleutel aan de binnenzijde

Prachtig afgewerkt

Slimme details zoals een verborgen afwatering en een vleugeloverdekken paneel zorgen ervoor dat de deur er erg fraai uitziet zonder storende elementen

Onze voordeuren in detail
Onze voordeuren zijn pareltjes, zowel in techniek als in esthetiek.
Achter het mooie ontwerp zitten slimme technieken vervat voor extra comfort en veiligheid.
6-punts-vergrendeling

Meervoudige vergrendeling

Een zespuntslot zet jouw voordeur op 6 verschillende plaatsen vast in het raamwerk. Met deze meerpuntsluiting is jouw deur beter beveiligd dan een deur die slechts op één plaats is afgesloten. Toch heb je maar één enkele sleutel nodig om de deur te openen. Een stevige beveiliging voor jouw voordeur! Dankzij het Softlock-systeem valt het slot geruisloos dicht.

Dievenklauwen

Vergrendeling aan de scharnierzijde

Dievenklauwen zijn een zeer efficiënt beveiligingsmiddel voor ramen en ook naar binnen draaiende deuren. Een stift/pinnetje past perfect in een holte of bus waardoor de deur niet geforceerd kan worden. De Krial beveiligde voordeuren zijn voorzien van drie dubbele dievenklauwen. Beter vergrendeld, beter beschermd!

Verborgen cilinder

Ingebouwde cilinderring

Teer punt bij heel wat voordeuren is de cilinderring. Dat is de ring rond de sleutelcilinder in de woning. Vaak steekt zo’n cilinderring wat uit tegenover het profiel van de voordeur. De cilinderringen bij de inbraakwerende voordeuren van Krial zitten volledig ingewerkt achter de buitenplaat. De cilinderring steekt niet uit en kan dus ook niet uitgetrokken worden. Nog veiliger, nog beter beschermd!

Cilinder met certificaat

Veiligheidscilinder

Een veiligheidscilinder beschermt uw voordeur en woning tegen het illegaal kopiëren van sleutels en het uitboren van de cilinder. Onze veiligheidscilinders worden geleverd met een uniek eigendomscertificaat. Dankzij de veiligheidscilinders van Krial slaap je nog geruster. Onze veiligheidscilinders worden standaard voorzien van een magneetkaart en rusten we uit met een paniek-en gevarenfunctie. Zo kan de deur steeds van buitenaf geopend worden, zelfs als er een sleutel aan de binnenzijde op het slot zit

Ontdek onze voordeuren in onze toonzaal
Kom onze voordeuren ontdekken in onze toonzaal en overtuig uzelf. Bekijk onze deuren in detail en zie de doorsnedes en de isolatiediktes. Bekijk het slotsysteem en de beveiligingen. U wilt vast geen andere deur meer eens je in onze toonzaal langs geweest bent. Ook jij kan beterbeschermd zijn met een voordeur van Krial.