Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Verandazonwering

Een veranda is genieten van veel licht en ruimte. Maar als de zon gaat schitteren veranderen heel wat veranda’s in regelrechte bakovens. Een verandazonwering is nodig om de temperatuur aangenaam te houden. Met de verandazonwering van Krial geniet je ook in de zomer van een leuk klimaat in jouw veranda.

 

De hitte in de veranda kan ook invloed hebben op de temperatuur in de rest van het huis. Met het plaatsen van een verandazonwering los je dus meer dan één probleem op. 

Krial garanties
  • Jouw veranda zal geen oven meer zijn
  • Passend bij elke stijl
  • Eenvoudig te bedienen
  • Zowel voor platte als schuine verandadaken
  • Boven of onder het glas

Het gemak van een verandazonwering

Een strak gespannen verandazonwering laat nog het nodige licht binnen maar houdt de warmte en hitte onverbiddelijk buiten. Je regelt zelf de verandazonwering met een afstandsbediening. Een simpele druk op de knop zorgt ervoor dat jouw veranda voortaan heerlijk koel blijft, zelfs bij de hoogste temperaturen. 

Verandazonwering: kies zelf de looks

Wie kiest voor een verandazonwering, krijgt veel mogelijkheden. Uiteraard kan je vrij de kleuren van het schrijnwerk kiezen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te opteren voor een doek in een bepaald kleur. Zo past de verandazonwering perfect bij jouw veranda en gevel.

Zonder zorgen!

Perfect te integreren in elke veranda
Installatie brengen we vlug in orde
Uitstekende service na verkoop
Lang genieten dankzij onze hoge kwaliteit

Klaar voor een aangenamere veranda in de zomer?