Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Lamellendak

Regel de gewenste lichtinval

Een terras grenst meestal aan de woning, maar het kan zich evengoed in het midden van je tuin bevinden. 
Een aanbouw kan perfect tegen je woning geplaatst worden, maar wil je toch liever een terrasoverkapping midden in je tuin, dan is een vrijstaand model ideaal. Ons lamellendak is in beide uitvoeringen verkrijgbaar.
  • Laat het gewenste zonlicht door
  • Houd het droog bij regen met de geïntegreerde waterafvoer
  • Buiten genieten, het hele jaar door
  • Aangebouwd of vrijstaande uitvoering
  • Mogelijkheid tot screens, heaters, verlichting of schuifwanden
  • Kantelbare lamellen, van volledige gesloten tot 135° opening
Veelzijdig

Bescherming tegen zon en regen

Ons lamellendak is één van de paradepaardjes van de collectie. De aluminium terrasoverkapping is een ‘allrounder’ die makkelijk omkan met verschillende weersomstandigheden. In combinatie met een glazen schuifwand of windvaste screens geniet je het hele jaar door van je tuin. 
Wil je schaduw of voel je toch liever de zon op je huid? Geen probleem. Met de verstelbare lamellen regel je de lichtinval met één druk op de knop.
Houd het gezellig 's avonds met de optionele ingebouwde LED verlichting. U kiest voor Wit of RGB uitvoering om keuze te hebben uit alle kleuren.

Vele functies in één oplossing

UV-stralen beperken

Regel de warmte

Door de lamellen met de afstandsbediening te regelen laat u de warme zonnestralen toetreden tot het terras en uw woning, maar kunt u deze ook gaan beperken. Het mooie is dat u in feite de warmte kunt gaan regelen.

Natuurlijk licht

Laat het gewenste licht toe

Los van direct zonlicht is het ook aangenaam om natuurlijk licht te ervaren. Niet alleen meteen onder de terrasoverkapping, maar ook om natuurlijk licht via de ramen toe te laten in uw woning. Door de lamelle zo te regelen vermijdt u directe warme zonnestralen maar laat u toch voldoende licht toe.

Houd het droog

Volledig gesloten lamellen

In gesloten toestand zit je droog. Geïntegreerde afdichtingen en waterafvoer zorgt ervoor dat het water afgedreven wordt naar de hoeken en daar via een ingewerkte afvoerbuis weggevoerd wordt.

BEKIJK UW TERRASOVERKAPPING IN ONZE TOONZAAL

Uw nieuwe terrasoverkapping ontdekken?

Kom langs in onze toonzaal en kom alles te weten over onze terrasoverkappingen. U vindt er een aantal toonzaalmodellen terug, alsook de verschillende types, kleuren en montagemogelijkheden. Kies de gewenste uitvoering en geniet des te meer van een vrije tijd onder een beschermende terrasoverkapping volgens uw wensen.