Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Screens

De screens van Krial bieden bescherming tegen zon en warmte maar verbeteren ook de privacy van jouw woning. De screens zijn een oplossing voor tal van problemen. Denk maar aan vervelende lichtinval of een te warm klimaat in huis tijdens hete zomerdagen. Onze screens geven een antwoord op al jouw vragen!

Krial garanties

  • Perfecte integratie met de ramen
  • Houden de warmte van de zon buiten
  • Behouden het zicht naar buiten
  • Weerstaan de hardste stormen
  • Geen vliegen of muggen meer in huis
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Screens downloaden

Screens: onze garanties

Roesten niet
Windbestendig
Vervormen niet
UV-bestendig

Krial screens zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Bij de sterkste stormen zullen de screens niet buigen of vervormen. Na de felste regenbuigen gaan de elementen van de screens nooit roesten. De doeken van de screens behouden hun kleur dankzij de UV-bestendigheid. En bij een brand temperen de screens het vuur. 

De voordelen van de screens zijn zeer uitgebreid. Je houdt er ook de insecten mee buiten. Een absoluut voordeel tijdens die zwoele zomeravonden. Geen vervelende muggenbeten meer of rondcirkelende vliegen. 

Krial-Screens-3

Een ruime keuze aan screens

De screens zijn verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen. De stijl kan je zelf kiezen. Van effen in het kleur van jouw ramen tot een speciale opdruk. Ook de transparantie kan je zelf bepalen. Ook in de kastkleuren zijn tal van opties. 

 

Wist je dat onze screens ook beschikbaar zijn voor grotere raamhoogtes? Moderne woningen of bedrijven met grote raampartijen, kennen de uitdagingen zeer goed. Krial speelt in op deze uitzonderlijk grote raamhoogte door screens aan te bieden met een breedte tot 6000mm of een hoogte tot 5200mm

Onze screens zijn dus niet alleen functioneel maar zien er ook perfect uit. En we bieden je ook nog eens 5 jaar garantie!

Windvaste screens op zonne-energie

De screens zorgen voor gebruiksgemak. Door de ritssluitingen is er een hoge windstabiliteit. 

Er is bovendien een groot aanbod aan meer dan 200 verschillende kleuren in mat en structuur. Ook zijn er een 40-tal zijdeglanskleuren beschikbaar.

 

Er zijn verschillende bediengsmogelijkheden. Met de elegante en intuïtieve wandzenders bedient u de screens net zo eenvoudig als uw verlichting. Met de handige handzenders in huis, kunt u de screens vanaf elke plek in het huis bedienen. Als laatste is er ook een innovatieve besturingsapp

 

 

Wil je meer informatie? Maak je afspraak via de website.

Windvaste-Screens-Zonne-energie

Interesse in onze op maat gemaakte, automatische screens?