Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Alu Panels

Poort en gevel in vlakke platen

Met onze poorten uit de Krial Creative Panels-reeks kunnen wij uw poort onzichtbaar in de gevel verwerken. We gebruiken hiervoor vlakke aluminium gevelplaten op de poort die kunnen doorlopen op de naastliggende façade. Uw poort is verdwenen.
  • Onderhoudsvrije aluminium gevelplaten
  • Uw woning wordt de blikvanger in de straat
  • Uitgevoerd in krasvaste poederlak of houtdecofolie
  • Doorlopende gevelbekleding mogelijk
  • Onzichtbare poort in uw gevel
De techniek

Hoe het werkt

De aluminium panelen worden gemonteerd op een draagstructuur waardoor we een onzichtbare bevestiging bekomen. Doordat ze niet gelijmd of geschroefd zijn, heeft uitzetting en inkrimping van deze panelen geen invloed op de bevestiging. Onze panelen zijn apart verkrijgbaar voor na-service. Alle materialen zijn recycleerbaar. Kom langs in onze toonzaal en we vertellen u er alles over.
LED verlichting

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zorgen voor een ongekende ontwerpvrijheid en creativiteit voor jouw poort en gevel. De Krial Creative panels kunnen gelakt worden in de kleur naar keuze of uitgevoerd worden in houtdecorfolie. Een combinatie van beide afwerkingen is mogelijk om een fraai architecturaal geheel te bekomen. Verder zijn ook LED-verlichting en andere speciale paneeluitvoering mogelijk op aanvraag.
BEKIJK UW POORT IN ONZE TOONZAAL

Uw nieuwe Alu Panels poort ontdekken?

 Kom langs in onze toonzaal en kom alles te weten over onze Alu Panels. U vindt er een aantal toonzaalmodellen terug, alsook een detail van de mogelijke profielen. We leggen u graag de technische kant van het herhaal uit en denken graag mee met uw project. We maken er vast iets moois van.
CREATIVE CONCEPT 

Be creative! 

Ontdek meer over onze Creative Concept gamma. U vindt er meer informatie over onze poorten met verschillende types bekleding, al dan niet ingewerkt in de gevel van uw woning. Heeft u een creatief idee voor uw poort en woning, kom gerust even langs in onze toonzaal, we bekijken graag de mogelijkheden met u.
Concept

Wood

Ontdek meer
Concept

Alu Lines

Ontdek meer
Concept

Alu Panels