Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina
Creative WOOD

Poort en gevel met houten gevelbekleding

Gefascineerd door woningen waarbij de poort verwerkt zit in de gevelbekleding? Met het Krial Creative Concept gaat jouw sectionale poort naadloos over in de rest van je gevel. Strak en minimalistisch. Kies uit onze selectie houtsoorten met perfecte eigenschappen voor gevelbekleding.
  • Gevelbekleding in zelfde lijn als uw poort
  • Maak van uw woning een architecturaal pareltje
  • Warm en authentiek
  • Unieke houtpatronen
  • Te behandelen of natuurlijk laten vergrijzen
  • Houtsoorten: afselia, padoek, afrormosia, thermowood, 
  • Beschikbaar in planchetten, blokjes, tripple profiel, ...
 

Keuzes

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden voor het bekleden van uw poort zijn eindeloos. Naast het kiezen van uw gewenste houtsoort kunt ook de gewenste uitvoering kiezen. Kiest u voor planchette, of toch liever een blokprofiel. Eventueel kan er een spatie gelaten worden tussen de profielen onderling, of kan er geopteerd worden voor een tripple profiel (blokplanchet) of een FreeWilly uitvoering. 
Bij de meeste bekledingen kan ervoor gekozen worden om deze horizontaal of verticaal te gaan monteren. Als finale afwerking kan een plint met eventueel een makelaar voorzien worden om een dubbele vleugelpoort na te bootsen. Zo wordt de pastorij-stijl extra benadrukt. In onze toonzaal vindt u vast de nodige inspiratie terug.

Kom zeker langs in onze toonzaal. Ik begeleid je graag langs onze showroommodellen en denk graag mee met jullie project. Samen maken we er iets moois van!

Roy

Krial Expert

Selectieve houtkeuze

Alleen de hoogste klasse is voldoende

Voor onze Creative Wood poorten kiezen we zorgvuldig houtsoorten met uitstekende eigenschappen zoals kwaliteit, levensduur, vervorming, uitzetting en uniformiteit.
Voor de verwerking zelf zorgen we er altijd voor dat dezelfde planchet of profiel doorloopt. Zo krijgen we geen schaakbord, maar een mooi doorlopende houtnerftekening. Dat zorgt voor rust en een kwalitatieve afwerking van de poort en uw woning.
BEKIJK UW poort IN ONZE TOONZAAL

Uw nieuwe Creative Wood poort ontdekken?

Kom langs in onze toonzaal en kom alles te weten over onze poorten met hout. U vindt er een aantal toonzaalmodellen terug, alsook de verschillende houtsoorten en mogelijke profielen. We leggen u graag de technische kant van het herhaal uit en denken graag mee met uw project. We maken er vast iets moois van. 
CREATIVE CONCEPT

Be creative! 

Ontdek meer over onze Creative Concept gamma. U vindt er meer informatie over onze poorten met verschillende types bekleding, al dan niet ingewerkt in de gevel van uw woning. Heeft u een creatief idee voor uw poort en woning, kom gerust even langs in onze toonzaal, we bekijken graag de mogelijkheden met u.

Concept

WOOD

Concept

Alu Lines

Ontdek meer
Concept

Alu Panels

Ontdek meer