Zomerverlof tot 10 augustus; interventieaanvragen op service@krial.be

Terrasoverkappingen

De terrasoverkappingen van Krial, opgetrokken uit glas en aluminium zijn luchtige buitenkamers waardoor je het hele jaar door met volle teugen kan genieten van het buitenleven. Binnen en toch buiten, op dat gevoel kan je rekenen met een terrasoverkapping of aluminium pergola. De overkappingen van Krial heb je in verschillende uitvoeringen en stijlen en staan bekend om hun kwaliteit.

Lounge
De Lounge ademt luxe en comfort. De terrasoverkapping met lamellendak is niet alleen mooi om naar te kijken, de technologie die erachter schuilgaat is baanbrekend. Controleer de lichtinval met een druk op de knop of combineer deze vrijstaande of aangebouwde overkapping met een schuifwand uit glas.
Of je terras nu grenst aan je woning of zich midden in je tuin bevindt, de Lounge terrasoverkapping is in vrijstaande én aanbouwversie verkrijgbaar.
Hypermoderne terrasoverkapping
Typerend voor de sQope is het glazen dak en haar kubistische uitstraling. De overkapping kan makkelijk aangebouwd worden, maar is ook verkrijgbaar in een losstaande versie. Scherpe lijnen en een subtiele constructie maken van de sQope een strakke terrasoverkapping die een onbelemmerd zicht op de tuin toelaat.
Dakplaten in glas of kunststof
Onze aangebouwde terrasoverkappingen zijn een aanwinst voor iedere woning. Ze zijn voorzien van de allernieuwste technische snufjes en te combineren met elke stijl: van landelijke woningen tot hypermoderne villa’s. De overkappingen combineren een innovatief design met een brede range aan mogelijkheden. Ze worden uitgevoerd met een dak uit helder glas of eventueel uit platen van polycarbonaat.
Oase : Doek op steunpalen
Het buitenleven voor een stuk naar binnenhalen: dat is de troef van een goede terrasoverkapping. Met een terrasoverkapping van Krial ben je zeker van een sterke en elegante constructie. Wil je een persoonlijke touch geven aan de zonwering of de overkapping uitbreiden met een LED verlichtingsbalk of verwarming? Dat kan!

Kies de terrasoverkapping die bij jou past of vraag nu een offerte aan