Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Pimp je terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is de ideale schuilplaats voor mensen die tijdens de lente of zomer lang willen nagenieten. Zelfs bij warme dagen met stortbuien of wanneer het ‘s avonds begint af te koelen, hoef je niet per se terug naar binnen. Zowel voor vrijstaande terrasoverkappingen als overkappingen die aan je achtergevel bevestigd worden, zijn er tal van extra’s waar je je overdekte toevluchtsoord mee kan laten uitrusten. Je terrasoverkapping pimpen? Dat doe je zo ...

Vrijstaande terrasoverkapping
De Isola Shelter is een vrijstaande terrasoverkapping met lamellendak

Met zijn allen naar buiten

Na een veel te lange winter staan de meeste mensen te popelen om de BBQ terug vanonder het stof te halen, de tuinstoelen en -zetels te installeren en om volop te kunnen genieten van de tuin. Ontbijten in de ochtendzon, nagenieten van een lange zomerdag met een aperitiefje of gewoon een beetje quality time met het gezin: een terrasoverkapping geeft jou en je gezin de vrijheid om uit jullie ‘kot’ te komen (en te blijven).

Uitgebreid aanbod terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen heb je in allerlei materialen, kleuren en uitvoeringen. Of je nu een vrijstaand model wil of een terrasoverkapping die aan je achtergevel bevestigd wordt: er zijn tal van varianten in verschillende prijscategorieën.

Isola Cube terrasoverkapping
De minimalistische en strakke terrasoverkapping matcht perfect met de woonstijl

Wil je graag een overzicht van alle Krial-terrasoverkappingen? Download de gratis folder en laat je inspireren door het aanbod. Bij vragen kan je een beroep doen op de kennis van een van onze outdoor experts tijdens een afspraak.

Opties bij terrasoverkappingen

Dat lente- en zomeravonden niet altijd even broeierig zijn, is geen verrassing met ons vaak kwakkelende weer. Voor diegenen die (nog) geen terrasoverkapping hebben, is de twijfel vaak groot: “Moet ik nu de kussens van mijn tuinmeubilair naar binnen halen of niet?” Die vraag hoeft zelfs niet meer gesteld te worden als je een terrasoverkapping hebt. Je zit lekker beschut, het mag regenen, onweren en zelfs sneeuwen. Een dak boven je hoofd en toch kunnen genieten van je tuin is een luxe die voor iedereen is weggelegd, niet enkel voor de mensen met een ferme bankrekening. Vraag meer informatie over onze instapmodellen tijdens een afspraak in een van onze showrooms.

Je terras overdekken is een ding, van je terras een beschutte, verwarmde en verlichte plek maken in je tuin is een ander paar mouwen. Maar wat ook je wens, er is een terrasoverkapping perfect op maat van jouw behoeftes.

Wil je alle voordelen van binnen ook naar buiten halen? Kies dan voor een van onderstaande opties of ga voor de ‘full package’.

Aangebouwde terrasoverkapping
De Isola Patio overkappingen combineren een innovatief design met een brede range aan mogelijkheden

Verwarmde terrasoverkapping

We kennen allemaal dat moment, later op de avond ... De koelte van de nacht duikt vanuit het niets op en een t-shirt of een topje is net iets te weinig om echt verder te kunnen genieten van de met sterren gevulde hemel. Onder een terrasoverkapping zit je dan wel beschut, toch kan de koude je ook daar te pakken krijgen. Laat het uitdelen van fleecedekens maar voor wat het is. Kies voor een dimbare heater die je vanop afstand kan bedienen en die tot 2000 watt vermogen levert. De infraroodverwarming verwarmt makkelijk tot 16 vierkante meter.

Verlichte terrasoverkapping

Ok, je hebt het warm nu, maar wat ben je met warmte als je je gezelschap niet ziet zitten? Alle terrasoverkappingen in het aanbod van Krial kunnen eenvoudig uitgerust worden met ledverlichting. Dat kan zeer subtiel in een rail of in de dakliggers, maar je kan evengoed opteren voor een verlichtingsbalk met ledstrip voor sfeerverlichting. Er is met andere woorden een duurzame verlichtingsoplossing voor elke terrasoverkapping. Informeer je bij een van onze outdoor experts of blader eens door de inspiratiegids.

Terrasoverkapping met ingebouwde verlichting

Geautomatiseerde terrasoverkapping

Er is warmte en licht ... Wat nog meer? Als je het zonlicht door de lamellen van je terrasoverkapping wil laten schijnen zonder dat de zonnestralen je zicht belemmeren, dan kan je de lamellen met behulp van een zonnesensor automatisch laten bewegen. Wil je regen buiten houden, dan laat je je lamellen gewoon volledig automatisch sluiten. Een regensensor detecteert regendruppels en activeert het sluitingsmechanisme. En er is er ook een voor wind. Laatstgenoemde is een absolute meerwaarde bij overkappingen die ‘ingeklapt’ kunnen worden. Als de windsensor een te harde wind waarneemt, klapt de overkapping vanzelf in en vermijdt het systeem het risico op schade.

Lamellen sluiten automatisch bij regenweer
Geautomatiseerde lamellendak

Extra’s bij doeksysteem op staanders

Kies je voor een uitschuifbaar doek op staanders, aangebouwd aan de woning, dan heb je ook bij dit type terrasoverkappingen tal van opties. Niet enkel is het doek dat over je zweeft waterdicht, de staanders kunnen ook makkelijk versteld worden, zodat er geen regen kan ophopen op het doek. De warmte komt van een terrasheater, het licht van ledverlichting of -spots. Dreigen de felle zonnestralen je zicht te belemmeren? Ook hier heeft Krial een oplossing voor. Door te kiezen voor een extra (geautomatiseerd) verticaal scherm of ‘volant’ zoals dat heet, hou je de laagstaande zon makkelijk uit je ogen. Wind krijgt op geen enkel moment vrij spel door de nauw aansluitende zijdelingse doekgeleiding.

Isola Shade by Krial
Ook terrasoverkappingen op staanders kunnen uitgerust worden met tal van extra’s

Terrasoverkapping met glazen wand

Wil je volledig afgeschermd zitten, helemaal beschermd tegen vrijwel alle klimatologische omstandigheden? Misschien is een aangebouwde terrasoverkapping meer iets voor jou. Het is de perfecte uitbreiding van je bestaande woning en biedt je het beste van twee werelden.

Met een Krial-terrasoverkapping waan je je op een eiland in je eigen tuin. Ontdek hier ons Isola-gamma.

pallazzo-oirschot-2018-09-14-hr-12_c6dff3d814e33064b8327d35a541f03f (2)
Weet je niet welke terrasoverkapping bij je past of ben je op zoek naar een betaalbare oplossing? Ontdek het uitgebreide assortiment terrasoverkappingen in een KRIAL-showroom bij jou in de buurt.

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen