Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Totaaloplossing met sectionale poort haalt koppel over de streep

Jan Cottenie uit Izegem is lyrisch als het gaat over de samenwerking met Krial: “Wij zijn niet gevoelig voor verkoopspraatjes, integendeel. Dat werkt averechts bij ons. Ik knap volledig af op gladde verkopers die nauwelijks weten waar ze mee bezig zijn. Bij Krial werden we geholpen door iemand die in het werkveld staat en die perfect kon antwoorden op al onze vragen. Het feit dat hij ook nog eens een totaaloplossing met o.a. sectionale poort kon aanbieden, gaf de doorslag”, vertelt Cottenie. Het koppel liet in één beweging de poort, voordeur en zijdeur van het huis vervangen.

Sectionale poort, voordeur en zijdeur van Krial
De totaaloplossing van Krial creëert een uniform geheel

Zoektocht naar een totaaloplossing

Sectionale poort was een must

Na meer dan 30 jaar dezelfde poort, voordeur en zijpoort te hebben gehad, was het voor de Cottenies de hoogste tijd voor vernieuwing. “Eigenlijk was het ook een must. Ik heb onlangs een nieuwe wagen gekocht die automatisch schakelt. Waar ik mijn vorige wagen nog voor een stuk handmatig kon terugduwen naar de garagepoort toe, lukt dat nu niet meer. Daarom had ik extra plaats nodig. Door te kiezen voor een sectionaalpoort, heb ik nu wel voldoende ruimte voor mijn wagen.”

Voordeur, paneel en zijdeurtje in dezelfde stijl

Cottenie wilde in één beweging ook de voordeur en het zijdeurtje naast het huis vervangen. “We hebben gekozen voor eenzelfde kleur, maar er zijn een aantal specifieke karakteristieken die verschillen.” Een deur of poort van meer dan dertig jaar geleden kan je in niets meer vergelijken met de oplossingen die nu voorhanden zijn. “We merken duidelijk het verschil met vroeger, vooral dan naar warmteverlies toe. De nieuwe sectionale poort is geïsoleerd volgens de strengste vereisten en dat voel je. Hetzelfde gaat trouwens ook op voor de voordeur. En wat de voordeur betreft, die voelt ook een pak veiliger aan.”

“Krial komt zijn beloftes na en doet zelfs meer dan dat. Of we Krial zouden aanraden aan andere mensen? Zeker en vast!”

Garantie op afwerking

Los van de intrinsieke eigenschappen van de sectionale poort en de voordeur, is er ook nog de afwerking. Er geldt tien jaar garantie op de afwerking van de poort. Door een speciale verflaag is deze UV-bestendig, wat maakt dat er geen verkleuring optreedt na jarenlange blootstelling aan direct zonlicht. “De poort en de andere oplossingen moeten een hele tijd mee. Dat deze garanties gegeven worden, stemt ons gerust.”

Paneel op maat van het totaalconcept

Om een uniform geheel te kunnen realiseren, voorzag Krial eveneens in een oplossing voor het stukje gevel waarachter het toilet schuilgaat. Met een aluminium paneel met een uitsparing voor een raam, kwam Krial tegemoet aan de vraag om ook dit stuk onderdeel te maken van de oplossing.

Concurrenten konden geen totaaloplossing aanbieden

De zoektocht van de Cottenies ging niet over één nacht ijs. Ze verzamelden informatie bij verschillende aanbieders, maar kregen bij heel wat van die leveranciers geen adequaat antwoord op hun vraag. “We waren niet tevreden met de oplossingen die we voorgeschoteld kregen van de concurrenten van Krial. Niet alleen konden ze ons geen totaaloplossing bieden, ook van de manier waarop we benaderd werden, waren we allesbehalve tevreden.”

Reclame op televisie en advertenties in de krant lokten ons naar de toonzaal

Het koppel leerde Krial kennen via diverse advertenties op televisie en in de krant. “Het leek ons een goed idee om een bezoek te brengen aan de opendeurdagen van Krial.”

In de showroom in Passendale ontdek je het volledige aanbod van Krial

Tijdens de opendeurdagen biedt Krial kortingen aan en geniet je van extra voordelen. “We stapten de showroom binnen, overliepen zorgvuldig het aanbod en werden toen benaderd door een van de verkopers. Dat ze alles konden voorzien wat wij nodig hadden, gaf ons een goed en gerust gevoel. We waren niet te vinden voor oplossingen van verschillende aanbieders. We wilden één partner die ons een totaaloplossing kon aanbieden en het werd al vrij snel duidelijk dat Krial die geschikte partner was voor ons. Dat we nog een aantal kortingen kregen, was uiteraard aardig meegenomen”, vult Cottenie aan.

In Passendale en Middelkerke kan je meer dan 60 toonzaalmodellen komen bekijken. Kom vrijblijvend eens langs of maak een afspraak.

Uitzonderlijke service

Na het akkoord op de offerte in mei, kwam het installatieteam in september alles plaatsen. “De installatie van de sectionale poort was op één dag geklonken. Ze vroegen mij nog of ze alle afval moesten meenemen, zoals ze normaal doen, maar voor mij was dat niet nodig. Verder werkten ze ook de structuur binnen in de garage zorgvuldig af. Dat was niet volgens de afspraak, maar zulke zaken maken dat onze ervaring met Krial eigenlijk alleen maar als zeer positief kan omschreven worden.”

image002_5a83319c46362ec646f4b6d0f8816c1c
Zelf op zoek naar een totaaloplossing of wil je meer weten over het aanbod deuren, poorten en zonwering van Krial?

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen