Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Is er garantie op kleurbestendigheid van mijn garagepoort?

Bij het uitzoeken van je garagepoort houd je niet alleen rekening met de motor, het reliëf of de vorm van de panelen. Je wilt natuurlijk ook zeker weten dat de kleur van de poort niet vervaagt door de jaren heen. Talloze invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat de meeste soorten verf gaan verkleuren. Denk aan vuil, straling van de zon en uitlaatgassen van auto’s. Het is daarom belangrijk om een garagepoort uit te zoeken die is bespoten met kleurvaste verf. Daarvoor ben je bij Krial aan het juiste adres. Wij weten namelijk wat ervoor nodig is om jouw garagepoort zo lang mogelijk een stralende kleur te geven.

kleurbestendigheid garagepoort

De vele mogelijkheden van kleuren in de garagepoorten

Een garagepoort is niet alleen een praktisch middel waarmee je je garage veilig afsluit. Het is namelijk ook een opvallend element in je gevel. Daarom is het belangrijk dat de poort precies de juiste kleur heeft. Bij Krial weten we dat, waardoor we in onze lakkerij honderden verschillende soorten verf tot onze beschikking hebben. Zo heb je de keuze uit maar liefst 200 verschillende RAL-kleuren. Is dat niet genoeg keuze? Dan zijn er ook nog altijd de 1950 NCS-kleuren die bij ons te vinden zijn. Kies een van de standaard kleuren uit de collectie, of ga juist voor een volledig gepersonaliseerde garagepoort. Geef ons een kleurstaal en wij zijn in staat om deze te analyseren. Vervolgens creëren wij exact de kleur die jij voor ogen hebt, zodat je garagepoort perfect bij de rest van je woning past.

Ken je trouwens KrialCare al? Dit is een renoverende droogreiniger voor gelakt staal en aluminium.

Zo breng je de glans van de lak terug en leg je een beschermende laag. Jouw oude poort zal er als nieuw uitzien na deze behandeling.

Garantie kleurbestendigheid garagepoort

Bij Krial zorgen we er altijd voor dat jouw poort is voorzien van de allerbeste verf. We gebruiken alleen maar hoogwaardige producten die jarenlang meegaan. Doordat we een eigen lakkerij hebben, is het mogelijk om van begin tot eind te controleren of jouw garagepoort aan alle eisen voldoet. Hierdoor kunnen we de kleurbestendigheid van de poort garanderen. De verf is duurzaam en kan bovendien tegen een stootje.

Je hoeft je dus geen seconde zorgen te maken over eventuele beschadigingen aan je poort. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle verf UV-bestendig is. Dat betekent dat de kleur niet vervaagt door de straling van de zon. Een product waar jij jaar na jaar van geniet: dat is onze garantie.

En we doen er nog eentje bovenop. Onze lak behaalde het Qualicoat-label. Zo weet je zeker dat onze lak het minst snel verkleurt, zelfs onder harde omstandigheden. Nog maar eens een geruststelling voor wie kiest voor Krial.

Jouw eigen kleurbestendige garagedeur

Ben jij ook op zoek naar een kwalitatieve garagedeur die gekleurd wordt met de allerbeste verf? Dan moet je bij Krial zijn. Dankzij onze expertise zijn we in staat om iedere poort te verven met de allerbeste producten. Zo blijft je garagepoort jarenlang stralen en hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor het overschilderen van je poort. Je bent altijd welkom om een afspraak te maken. We bespreken samen je wensen zodat jouw garagepoort precies de uitstraling en kleur krijgt waar jij naar op zoek bent.

krial-blog-poort-kleur_f4fd344aead62a0bef35ededc36d75e6
Natuurlijk is het ook mogelijk om inspiratie op te doen bij Krial. Kom daarom eens naar onze toonzaal om de mogelijkheden te zien.

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen