Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Goedkope sectionaalpoort zonder inboeten aan kwaliteit

Een sectionaalpoort is de ideale oplossing wanneer je je garage op een veilige en makkelijke manier wilt afsluiten. Deze poorten nemen ontzettend weinig ruimte in beslag en openen en sluiten eenvoudig met behulp van een motor. Er wordt echter vaak gedacht dat deze poorten een vrij duur prijskaartje hebben. Dat is gelukkig lang niet altijd het geval, want er zijn genoeg betaalbare sectionaalpoorten die de juiste kwaliteit hebben. Ben jij op zoek naar de beste kwaliteit voor een sectionaalpoort? Dan moet je bij Krial zijn. 

sectionaalpoort

Kwalitatieve materialen voor een duurzaam design van jouw poort

Het is niet alleen belangrijk dat je sectionaalpoort er mooi uitziet. Je wilt namelijk zeker weten dat de poort jarenlang zijn werk kan blijven doen en ervoor zorgt dat jouw woning veilig is afgesloten. Geen enkel probleem, want bij Krial vind je een goedkope sectionaalpoort die van de beste materialen wordt gemaakt. Doordat de poorten bestaan uit stalen platen, zijn ze ijzersterk. Geen enkele inbreker weet hier langs te komen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de sectionaalpoorten te zwaar zijn. Door slim gebruik te maken van kunststof en schuim, houden we iedere poort lichtgewicht en makkelijk in gebruik. Doordat wij gebruik maken van de allerbeste materialen, verzekeren we jou er ook van dat iedere sectionale poort jarenlang meegaat. Duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel bij Krial.

De beste kwaliteit sectionaalpoort

Bij Krial vind je altijd sectionaalpoorten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat is belangrijk, want zo weet je zeker dat je lang plezier hebt van de poort. Bovendien zorgt deze kwaliteit ervoor dat de poort altijd veilig in gebruik is. Denk bijvoorbeeld aan de ingebouwde noodstop. Deze treedt in werking zodra de poort enige weerstand detecteert bij het sluiten. Hierdoor voorkom je schade aan auto's, fietsen of kinderwagens, maar zorg je er ook voor dat jij en jouw gezin altijd veilig zijn. Daarnaast is het gebruik van de poorten ontzettend eenvoudig. Met slechts een druk op de knop wordt de garagepoort geopend, zodat jij nooit meer zwaar werk hoeft te verrichten. Valt de elektriciteit onverhoopt uit? Geen enkel probleem, want dankzij de noodbediening opent en sluit de poort zelfs wanneer er geen stroom is.

De sectionaalpoorten van Krial

Het is duidelijk wat de voordelen zijn van een sectionaalpoort van Krial, maar hoe zit het met de kosten? Bij ons weet je zeker dat je altijd de meest voordelige prijs betaalt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze poorten niet alleen kwalitatief, maar ook zeer betaalbaar zijn. Bovendien houden wij rekening met jouw persoonlijke stijl en smaak. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten panelen, kan je een speciaal reliëf uitkiezen voor je poort en is de kleur helemaal te personaliseren. Zo weet je zeker dat jouw sectionaalpoort perfect aansluit op de rest van je woning. Wil je dus graag een goedkope sectionaalpoort voor je garage aanschaffen?

krial-blog-goedkope-sectionaalpoort_fea9c1ef960048ddd1ea9c339a1f0e03
Maak een afspraak bij Krial om alle mogelijkheden te bespreken.

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen