Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Geef je woning een unieke feature met een deur op maat

Het is misschien wat kort door de bocht, maar eigenlijk houdt alleen je verbeelding je tegen. Het aanbod deuren is gigantisch. En vind je niet wat je zoekt, dan kan je mixen en matchen of zelfs gewoon je eigen deur op maat ontwerpen.

Kies voor een deur op maat voor verschillende stijlen, kleuren en motieven
Een deur ontwerpen is beginnen met inspiratie opdoen

Gigantisch aanbod aan deuren

Het kijkboek van Krial telt 212 pagina’s. Dat zijn heel veel deuren. Als je hier geen inspiratie in vindt, dan wordt het moeilijk, maar niet onmogelijk. De deuren worden onderverdeeld in zeven categorieën: van ‘Classic’, ‘Tradition’, ‘Retro’ tot ‘Cottage’, ‘Design’, ‘Inox’ en ‘Deco’.

We hebben nog nooit een vraag gehad waarop we de klant het antwoord schuldig hebben moeten blijven

Een deur op maat

Wil je van je deur een unieke feature maken of deze een persoonlijke touch geven? Een deur op maat is in dat geval waarschijnlijk de beste optie voor jou. Voor je beslist om zelf je deur te ontwerpen, neem even de tijd om inspiratie op te doen in het kijkboek. Misschien lukt hetgeen je voor ogen hebt wel door gewoon verschillende elementen te combineren. Heb je de skills om zelf een ontwerp uit je pen te toveren, dan zijn dit de drie belangrijkste stappen:

  1. Maak een ontwerpschets.
  2. Bezorg die aan ons. Wij zetten jouw ontwerp, via CAD/CAM, om in een werktekening.
  3. Ga akkoord of bezorg ons je feedback. Bij akkoord zetten we de werktekening om in de deur van je dromen.
Schets je droomdeur
Ontwerpen is durven

Durf gerust je verbeelding de vrije loop te laten. Wil je grote glaspartijen of een tekening op het glas laten graveren? Eigenlijk is er zeer weinig dat niet kan.

Eigen ontwerp in samenspraak met diverse partijen

Als je het ontwerp hebt bezorgd, dan gaat Krial na of jouw droom werkelijkheid kan worden. Bij vragen neemt een medewerker contact met je op om het ontwerp te finetunen of toe te lichten welke mogelijkheden er allemaal zijn. Stel dat je bijvoorbeeld iets wil laten graveren in het raam, dan willen wij weten hoe groot dat moet zijn, in welk lettertype je dat graag wil etc. De werktekening wordt ook, voor het ontwerp effectief in productie gaat, altijd ter goedkeuring gestuurd. Je merkt dat een deur op maat maken een proces is waarbij jij bij elke stap nauw betrokken bent.

Elke keuze heeft een impact op de kostprijs

Wil je je budget onder controle houden, dan moet je weten dat elke keuze gevolgen heeft voor het kostenplaatje. Weet bijvoorbeeld dat rechte vormen goedkoper zijn dan gebogen vormen en dat veel glas eveneens de prijs de hoogte in zal jagen. De regel is: hoe complexer het ontwerp, hoe duurder het eindresultaat.

shutterstock_555032659_a2fe48970115500cfc2b3b7d964bd1c1
Je eigen ontwerp verwezenlijken? Een deur op maat van jouw persoonlijkheid en smaak?

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen