Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Sectionale poort creëert extra plaats voor grotere wagen

Bertrand Verschaeve liet zijn klassieke garagedeur vervangen door een sectionale poort van Krial. Hij deed dat omdat de oude kantelpoort bij het openen een deel van de oprit inpalmde en hij daardoor onvoldoende plaats had om zijn nieuwe wagen te parkeren. Hoe hij bij Krial terecht is gekomen, dat lees je in onderstaande getuigenis.

Sectionale poort van Krial
Sectionale poort met bruingekleurde panelen

Sectionale poort laat toe om volledige oprit te gebruiken

Bij heel wat mensen wordt de garageplaats als ‘stockageruimte’ gebruikt, zo ook bij Bertrand. “Mijn auto staat niet binnen. Ik gebruik mijn garage eigenlijk voornamelijk als opslagplaats. Onze wagen staat met andere woorden gewoon dag en nacht op de oprit.” Bertrands vorige auto was een stuk kleiner dan de nieuwe wagen die hij een tijdje geleden kocht. “Hij kon perfect op de oprit en er was nog genoeg plaats over, toch meer dan voldoende om de kantelpoort makkelijk te kunnen openen.”

De nieuwe wagen bleek een stuk groter dan de vorige. “Net iets te groot voor onze oprit.” Omdat de kantelpoort een stuk van de oprit inneemt tijdens het openen, kon Bertrand de nieuwe auto niet tot tegen de garagedeur parkeren en stond een deel ervan op het voetpad geparkeerd. “Als ex-politieagent heb ik jarenlang de wet gehandhaafd, daarom wilde ik snel een oplossing vinden voor mijn probleem.”

“Topservice! Alles netjes geplaatst en proper achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden”, vertelt Bertrand in de review die hij achterliet op Google.

Perfecte afwerking van de poort gaf de doorslag

“In onze straat was er een Krial-montageteam bezig met het plaatsen van een sectionale poort. Toen ik wat dichterbij ging kijken, merkte ik de hoge afwerkingsgraad op. We hadden een poort nodig, dus nam ik contact op met Krial. Binnen de week stond er een vertegenwoordiger aan de deur die ons wegwijs maakte in het aanbod. Nadat hij ons alle mogelijkheden uitgebreid had toegelicht, kozen we voor een bruine sectionale poort met panelen.”

Sectionale poorten hebben tal van voordelen
Een sectionaalpoort loopt over geleiders, waardoor er niets meer ‘uitsteekt’ tijdens het openen of sluiten

Op een dag geplaatst

Bertrand: “Na het ondertekenen van de offerte hebben we slechts vier weken moeten wachten op de plaatsers. Onze oude poort werd in een mum van tijd gedemonteerd en onze nieuwe vlekkeloos geïnstalleerd, en dat op één dag tijd. De onderdelen van onze garagedeur namen ze mee en alles werd mooi opgeruimd. Vakmanschap en topservice, dat vat het zowat samen.”

Voor wie nog zou twijfelen over het al dan niet installeren van een sectionale poort, sommen we hieronder nog eens de tien belangrijkste voordelen op.

Sectionale poorten zijn:

  1. ruimtebesparend
  2. veilig in gebruik
  3. energie-efficiënt
  4. inbraakbestendig
  5. duurzaam
  6. eenvoudig te bedienen
  7. makkelijk in onderhoud
  8. geschikt voor particuliere en industriële toepassingen
  9. beschikbaar in verschillende kleuren
  10. weerbestendig

Lees zeker ook ‘Wat is een sectionale poort en wat kost dat?’ of ‘Belangrijkste adviezen bij de aankoop van een nieuwe poort’

Wil je meer uitleg over het aanbod van Krial? Neem contact op en maak een afspraak in de showroom in Passendale of Middelkerke.

310956147_3259846567597075_7426568648079460699_n_bce48d37e23a6009ca9d0bf3942af551
Zelf op zoek naar een oplossing voor je versleten kantelpoort? Ontdek alle voordelen van sectionale poorten in een Krial-showroom bij jou in de buurt.

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen