COVID-19 : Toonzalen gesloten tot aanpassing maatregelen !

7 effectieve manieren om schaduw te creëren

Op de heetste dagen van het jaar is een beetje schaduw altijd wel welkom. Maar schaduw creëren, hoe doe je dat precies? Er zijn tegenwoordig talloze manieren waarop jij je tuin en woning koel houdt. Bij Krial heb je de keuze uit maar liefst zeven verschillende soorten zonwering die allemaal even effectief zijn. Zo kan jij altijd comfortabele schaduw creëren.

 

Lees ook: Geen zin in het gesleur met parasols?

1.Screens

Screens bieden een subtiele vorm van zonwering die je bovendien extra privacy geeft. De strakke look van deze zonwering spreekt veel mensen aan en past bovendien perfect bij een modern interieur. Screens worden daarnaast in allerlei soorten kleuren en prints geleverd, zodat er altijd een model is dat bij jouw woning past.

2. Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je je woning graag volledig wilt kunnen verduisteren. Bovendien fungeert het stevige materiaal als een extra isolatielaag voor je huis. Zo heb je niet alleen in de zomer profijt van deze zonwering, maar ook in de winter. Het installeren van deze voorzetrolluiken is bovendien erg eenvoudig, aangezien ze gewoon aan de buitenzijde van je raam worden bevestigd.

3. Verandazonwering

Voor veel mensen is een eigen veranda een echte droom. Het is een prachtig plekje om het hele jaar door van je tuin te genieten. In de zomer worden veranda's alleen erg heet, vooral wanneer ze veel glas bevatten. Speciale verandazonwering voorkomt dit probleem. Met een druk op de knop komt de zonwering tevoorschijn, waardoor je de hitte moeiteloos tegenhoudt.

4. Terraszonwering

Je terras is de ideale plek om te ontspannen in de zomer. Je houdt deze plek aangenaam door schaduw te creëren. Dit doe je met behulp van terraszonwering. Deze vorm van zonwering bevestig je aan de gevel van je woning, waarna je de zonwering moeiteloos in- en uitschuift. Subtiel en makkelijk in gebruik: dat is terraszonwering.

5. Terrasoverkapping

Krijg jij geen genoeg van je tuin en wil je het liefst altijd buiten zitten? Dan is een terrasoverkapping de ideale investering voor jou. Dankzij deze overkapping geniet je zelfs in de regen van je achtertuin. Met behulp van speciale screens kan je bovendien altijd schaduw creëren onder deze overkapping.

6. Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn de ideale vorm van zonwering voor iedereen die graag de controle heeft. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoeveel licht je doorlaat met deze jaloezieën. Dankzij hun hoge kwaliteit houden ze hitte tegen en bieden ze extra isolatie in de wintermaanden. Bovendien zien buitenjaloezieën er ontzettend stijlvol uit.

7. Vensterzonwering

De ramen van je woning laten veel hitte door in de zomer. Dit voorkom je met behulp van vensterzonwering. Deze luifels kunnen op vrijwel ieder raam worden geplaatst en zorgen ervoor dat je nog steeds een mooi uitzicht hebt over je tuin. Je vindt ze in talloze kleuren en patronen bij Krial.

Heb je interesse? Kom dan langs bij de showroom, vraag een gratis offerte aan of neem een kijkje in onze brochures.

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE.svg

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE.svg

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE.svg

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen