Toonzalen open, boek hier uw afspraak!
Nieuw & alléén bij Krial : Sectionale poorten in Poederlak!

Toonzalen open, boek hier uw afspraak!
Nieuw & alléén bij Krial : Sectionale poorten in Poederlak!

Buitenjaloezieën

Speel met licht en controleer de warmte met buitenjaloezieën. Met onze kwalitatieve buitenjaloezieën, gemaakt van aluminium (Duitse kwaliteit), regel je de lichtinval traploos. Je houdt de warmte op een esthetische manier buiten.

Krial garanties

  • Buitenjaloezieën van de beste kwaliteit
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Behoud van privacy
  • Innovatieve daglichttechniek
  • Geïntegreerde insectenhor mogelijk
  • Optie: automatisatie
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure buitenjaloezieën downloaden

Buitenjaloezieën: automatisatie vergroot het gemak

Bediening
Een stijlvolle wandzender laat toe om de buitenjaloezieën eenvoudig te bedienen. Klik op een van de knoppen om de lamellen te laten zakken of stijgen. Met een handige afstandsbediening of app bedien je gelijk waar de buitenjaloezieën.
Zonnesensor
Een zonnesensor neemt de hoeveelheid zon waar. Bij een teveel aan zon geeft de zonnesensor signaal aan de buitenjaloezieën om zich te sluiten. Zo voorkom je dat het huis zich opwarmt en blijft het aangenaam koel in de woning.
Windautomaat
De windautomaat of windsensor meet de windsnelheden. Bij een te krachtige wind geeft de windsensor de buitenjaloezieën de opdracht omhoog te gaan. Zo kan een windstoot de lamellen niet uit de geleider tillen.
krial_buitenjaloezieen2

Bespaar dankzij jouw buitenjaloezieën

Elk jaar opnieuw stijgen de energiekosten. Oplossingen zoals airconditioning kosten handenvol geld. Daarom kies je beter voor buitenjaloezieën. Onder het credo: het is beter voorkomen, dan genezen, is dit een zeer budgetvriendelijke oplossing. Bespaar dus op die torenhoge aircokosten.