Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Buitenjaloezieën

Speel met licht en controleer de warmte met buitenjaloezieën. Met onze kwalitatieve buitenjaloezieën, gemaakt van aluminium (Duitse kwaliteit), regel je de lichtinval maar behoud je zicht naar buiten toe. Je houdt de warmte op een esthetische manier buiten.

Krial garanties

  • Buitenjaloezieën van topkwaliteit
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Behoud van privacy
  • Weer zonlicht bij elke zonnestand
  • Hou de warmte buiten
  • Behoud het zicht naar buiten toe
  • Geïntegreerde insectenhor mogelijk
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure buitenjaloezieën downloaden

Buitenjaloezieën: automatisatie vergroot het gemak

Bediening
Een stijlvolle wandzender laat toe om de buitenjaloezieën eenvoudig te bedienen. Klik op een van de knoppen om de lamellen te laten zakken of stijgen. Met een handige afstandsbediening of app bedien je gelijk waar de buitenjaloezieën.
Zonnesensor
Een zonnesensor neemt de hoeveelheid zon waar. Bij een teveel aan zon geeft de zonnesensor signaal aan de buitenjaloezieën om zich te sluiten. Zo voorkom je dat het huis zich opwarmt en blijft het aangenaam koel in de woning.
Windautomaat
De windautomaat of windsensor meet de windsnelheden. Bij een te krachtige wind geeft de windsensor de buitenjaloezieën de opdracht omhoog te gaan. Zo kan een windstoot de lamellen niet uit de geleider tillen.
Jaloezie02

Bespaar dankzij jouw buitenjaloezieën

Elk jaar opnieuw stijgen de energiekosten. Oplossingen zoals airconditioning kosten handenvol geld. Daarom hou je beter de zon van buitenaf tegen en kies je beter voor buitenjaloezieën. Onder het credo: "niet dweilen met de kraan open" is dit een zeer budgetvriendelijke oplossing. Bespaar dus op die torenhoge aircokosten met een éénmalige investering.