Opendeurdagen 16-17 februari, vanaf 9h tot 18h !
Opendeurdagen 16-17 februari, vanaf 9h tot 18h !

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken bieden een perfecte oplossingen voor wie rolluiken wil zonder veel geboor en geschijf in hun interieur. De voorzetrolluiken worden aan de buitenkant van de gevel bevestigd. Door de verschillende stijlen en kleuren zijn de voorzetrolluiken altijd in harmonie met de rest van de woning.

Krial garanties

  • Beter beschermd
  • Beter geïsoleerd
  • Past perfect bij jouw huis
  • Beperkte aanpassingen binnen
CLOSE.svg

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Rolluiken downloaden

Voorzetrolluiken: meer dan een kastje en lamellen

De voorzetrolluiken van Krial bieden een aantal zekerheden. Zo ben je beter beschermd tegen ongewenst bezoek. Inbrekers tillen onze voorzetrolluiken niet omhoog dankzij de optilbeveiliging.

Maar de rolluiken aan de buitenkant beschermen je woning ook tegen de warmte in de zomer en de koude in de winter. Deze extra laag voor de raam heeft een isolerend effect. En dat voel je op jouw energierekening. Onze voorzetrolluiken worden bovendien nog eens extra geïsoleerd. Een dubbele winst!

 

We besteden heel wat aandacht aan de omkasting van de rolluiken. Door een perfect design van deonderlijst is er een extra windbelasting en sluit het rolluikkastje naadloos. De omkasting kan je overigens kiezen in alle RAL-kleuren.

Woon je langs een drukke weg of is er veel doorgaand verkeer in jouw straat? Voorzetrolluiken zijn ook akoestische isolatoren. Dit betekent dat ze het geluid van wagens en dergelijke neutraliseren.

Toepassingen van voorzetrolluiken

Maak jouw slaapkamer donkerder
Beveilig jouw achterdeur beter
Creëer minimale verluchting

Overtuigd van het nu van voorzetrolluiken? Kom langs of vraag een offerte aan