Zomerverlof tot 10 augustus; interventieaanvragen op service@krial.be

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken bieden een perfecte oplossing voor wie rolluiken wil zonder veel kap- of breekwerk. De voorzetrolluiken worden aan de buitenkant van de gevel bevestigd. Door de verschillende stijlen en kleuren zijn de voorzetrolluiken altijd in harmonie met de rest van de woning.

Krial garanties

  • Beter beschermd
  • Beter geïsoleerd
  • Past perfect bij jouw huis
  • Beperkte aanpassingen binnen
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Rolluiken downloaden

Voorzetrolluiken: meer dan een kastje en lamellen

De voorzetrolluiken van Krial bieden een aantal zekerheden. Zo ben je beter beschermd tegen ongewenst bezoek. Inbrekers tillen onze voorzetrolluiken niet omhoog dankzij de optilbeveiliging.

Maar de rolluiken aan de buitenkant beschermen je woning ook tegen de warmte in de zomer en de koude in de winter. Deze extra laag voor het raam heeft een isolerend effect. En dat voel je op jouw energierekening. Onze voorzetrolluiken worden bovendien nog eens extra geïsoleerd. Een dubbele winst!

 

We besteden heel wat aandacht aan de omkasting van de rolluiken. Door een perfect design van de onderlijst is er een extra demping en sluit het rolluikkastje naadloos. De omkasting kan je overigens kiezen in alle RAL-kleuren.

Woon je langs een drukke weg of is er veel doorgaand verkeer in jouw straat? Voorzetrolluiken zijn ook akoestische isolatoren. Dit betekent dat ze het geluid van wagens en dergelijke neutraliseren.

Rolluiken voor schuine ramen

Ramen onder een zadeldak krijgen vaak een typerende vorm mee. De scherpe driehoek is een uitdaging voor ontwerpers van rolluiken. Met de rolluiken voor schuine ramen biedt Krial een perfect antwoord.

 

Het rolluiksysteem geeft bescherming en houdt zonder problemen alle licht buiten. Bovendien vormen de rolluiken een bescherming tegen de kou in de winter en een isolatie tegen de warmte in de zomer.

Van schuin tot zeer schuin

Van een hoek van 10 graden tot 45 graden. Zo scherp kan je gaan met de rolluiken voor schuine ramen van Krial. Een stevig aluminium pantser rondom de bekasting biedt nog extra bescherming.

 

De rolluiken kunnen toegepast worden op serredaken maar ook op lichtstraten. De privacy-beschermende rolluiken kunnen eigenlijk gebruikt worden bij alle glaspartijen met een hellende graad. Een ideale zonwering dus!

Toepassingen van voorzetrolluiken

Maak jouw slaapkamer donkerder
Beveilig jouw achterdeur beter
Creëer minimale verluchting

Overtuigd van het nut van voorzetrolluiken? Kom langs of vraag een offerte aan