Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken bieden een perfecte oplossing voor wie rolluiken wil zonder veel kap- of breekwerk. De voorzetrolluiken worden aan de buitenkant van de gevel bevestigd. Door de verschillende stijlen en kleuren zijn de voorzetrolluiken altijd in harmonie met de rest van de woning.

Krial garanties

  • Inbraakwerend
  • Isolerend
  • Stormbestendig
  • Zorgen voor privacy
  • Passen perfect bij uw woning
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Rolluiken downloaden

Voorzetrolluiken: meer dan een kastje en lamellen

De voorzetrolluiken van Krial bieden een aantal zekerheden. Zo ben je beter beschermd tegen ongewenst bezoek. Inbrekers tillen onze voorzetrolluiken niet omhoog dankzij de optilbeveiliging.

Maar de rolluiken aan de buitenkant beschermen je woning ook tegen de warmte in de zomer en de koude in de winter. Deze extra laag voor het raam heeft een isolerend effect. En dat voel je op jouw energierekening. Onze voorzetrolluiken worden bovendien nog eens extra geïsoleerd. Een dubbele winst!

 

We besteden heel wat aandacht aan de omkasting van de rolluiken. Door een perfect design van de onderlijst is er een extra demping en sluit het rolluikkastje naadloos. De omkasting kan je overigens kiezen in alle RAL-kleuren.

Woon je langs een drukke weg of is er veel doorgaand verkeer in jouw straat? Voorzetrolluiken zijn ook akoestische isolatoren. Dit betekent dat ze het geluid van wagens en dergelijke neutraliseren.

Rolluiken voor schuine ramen

Ramen onder een zadeldak krijgen vaak een typerende vorm mee. De scherpe driehoek is een uitdaging voor ontwerpers van rolluiken. Met de rolluiken voor schuine ramen biedt Krial een perfect antwoord.

 

Het rolluiksysteem geeft bescherming en houdt zonder problemen alle licht buiten. Bovendien vormen de rolluiken een bescherming tegen de kou in de winter en een isolatie tegen de warmte in de zomer.

Van schuin tot zeer schuin

Van een hoek van 10 graden tot 45 graden. Zo scherp kan je gaan met de rolluiken voor schuine ramen van Krial. Een stevig aluminium pantser rondom de bekasting biedt nog extra bescherming.

 

De rolluiken kunnen toegepast worden op serredaken maar ook op lichtstraten. De privacy-beschermende rolluiken kunnen eigenlijk gebruikt worden bij alle glaspartijen met een hellende graad. Een ideale zonwering dus!

Rolluik op zonne-energie

Het rolluikt houdt in de winter de koude en in de zomer de warmte buiten, en beschermt uw vensters tegen weer en wind. Het dempt het geluid van regendruppels en zorgt voor een optimale verduistering voor nog meer comfort. 

 

Optimaal comfort 

  • Bescherming tegen de warmte
  • Optimale verduistering
  • Isolatie en vermindering van contactgeluid

Ideaal voor een reeds geïnstalleerd venster

Het VELUX rolluik op zonne-energie is ideaal voor plaatsing op een al geïnstalleerd VELUX dakvenster. Dit autonome rolluik werkt op zonne-energie dankzij de ingebouwde fotovoltaïsche cel die het zonlicht opvangt om de accu van het dakvenster te herladen. Zo werkt het rolluik het hele jaar door op autonome wijze. De plaatsing van het draadloze rolluik is eenvoudig. Verf- en metselwerken zijn niet nodig. Het rolluik is voorzien van een bediening op radiofrequentie.

Een geavanceerde technologie voor meer comfort

Het functionele, resistente en discrete VELUX rolluik vult de installatie van uw VELUX dakvenster perfect aan en biedt u maximale bescherming en comfort in uw ruimtes onder het dak. Het rolluik bestaat uit gelakt aluminium en is dus resistent tegen UV-stralen en tegen weer en wind (regen, hagel, ...). Het rolluik sluit perfect aan op de dakbedekking. Wanneer het rolluik open is, is het niet zichtbaar van binnenuit. Bovendien kan het gecombineerd worden met een VELUX vouwgordijn om uw ruimte onder het dak van decoratie te voorzien.

 

Toepassingen van voorzetrolluiken

Maak jouw slaapkamer donkerder
Beveilig jouw achterdeur beter
Houd de warmte buiten

Overtuigd van het nut van voorzetrolluiken? Kom langs of vraag een offerte aan