Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Terrasoverkappingen laten je optimaal genieten van het buitenleven

OK, koude winterdagen zijn gezellig en het cocoonen dat ermee gepaard gaat, is leuk. Maar dat is het zowat. Het moment dat de eerste lentezon zich aankondigt, kunnen we niet wachten om massaal naar buiten te trekken. Met ons Belgische klimaat is onze lente of zomer geen absolute garantie voor warme of droge avonden. Soms ben je gewoon genoodzaakt om binnen te blijven. Met de juiste terrasoverkapping hoef je niet voortdurend de KMI Weer-app te raadplegen voor je een gezellig avondje buiten inplant.

Optimaal genieten van de zomer met terrasoverkapping op maat.

Staycation is een begrip geworden

Staycation of holistay, ongetwijfeld een van de meest in het oog springende begrippen die we overhouden na twee jaar corona. De grootste storm is gaan liggen, maar niemand weet precies wat de toekomst brengt. Op moment van schrijven woedt er oorlog in Oekraïne. De gevolgen op humanitair vlak zijn desastreus, en ook wij voelen de impact van het conflict. Met de stijgende brandstofprijzen denken we twee keer na voor we een vliegtuigreis of autovakantie boeken. De vraag is of een investering in de eigen woning geen betere optie is.

Investeren in de eigen woning is eigenlijk altijd een goed idee! Onzekere tijden vragen houvast en zekerheid. Je geld steken in een ISOLA-terrasoverkapping is investeren in sfeer en gezelligheid. Tezelfdertijd creëer je ook een meerwaarde voor je woning. Een win-win-winsituatie dus.

Terrasoverkappingen beschermen tegen zon, wind, regen en sneeuw

Terrasoverkappingen zijn multifunctioneel. Afhankelijk van het soort overkapping dat je kiest, combineer je meer dan één functionaliteit. Ga je voor een exemplaar dat uitgerust kan worden met een glazen schuifwand of windvaste screens, dan bescherm je je niet enkel tegen felle zonnestralen of tegen de regen, je houdt ook wind en sneeuw buiten.

Aanbouwoplossing of alleenstaande terrasoverkappingen?

Een aanbouwoverkapping hangt vast aan de achtergevel van je woning, een alleenstaand model niet. Dat is het belangrijkste verschil. Een vrijstaande overkapping geeft je iets meer vrijheid en kan makkelijker als ‘eiland’ fungeren. Een aanbouwmodel is verbonden met de woning, waardoor het iets weg heeft van een veranda, maar met dat verschil dat een veranda nog net iets meer tot de woning behoort. Een aanbouwoverkapping focust zich voornamelijk op de tuin. Het gevoel is gewoon anders.

Terrasoverkappingen van Krial

  • Een ISOLA-aanbouwoverkapping met uitschuifbaar doeksysteem en steunpalen is beschikbaar in allerlei uitvoeringen. Je vindt zo een stijl die bij je woning past. Met meer dan 40 kleuren, acryldoeken met een design naar keuze en een zelf te bepalen hellingsgraad is de ISOLA SHADE hét systeem voor wie op zoek is naar een goedkope en duurzame overkapping.
  • De ISOLA CUBE, ISOLA PATIO of de ISOLA SHELTER bestaan telkens in twee uitvoeringen: een aanbouwmodel en een vrijstaande terrasoverkapping. Ook hier tal van mogelijkheden. Kies voor een kubistisch en strak exemplaar of ga voor een hoogtechnologische oplossing die je kan combineren met zowel een strakke woning als een landelijke stijl.

De grootste voordelen van de soorten terrasoverkappingen vind je in het blogartikel ‘Een vrijstaande terrasoverkapping als blikvanger in je tuin’.

ISOLA aanbouwoverkapping beschikbaar in allerlei uitvoeringen

Optimaliseren van je terrasoverkapping

Terrasoverkappingen kunnen makkelijk uitgebreid worden met een terrasverwarmer en/of (LED-)verlichting. Bij de ISOLA-shelter kan je de lichtinval regelen door de lamellen te kantelen. Laat ze tot 135° kippen met behulp van een afstandbediening of via de bluetooth-verbinding op je telefoon.

Maar is er meer. Zo zijn er tal van mogelijkheden om je terrasoverkapping winddicht te maken en kan je opteren voor een stijl die perfect aansluit op je woning.

Op zoek naar meer informatie over terrasoverkappingen? Krial-adviseurs ontvangen je graag in een van de twee showrooms. Plan vandaag nog een afspraak in.

Isola_Shelter_01-min_89a720a1571841a0a2edeb8a9727c8a7
Meer weten over de verschillende terrasoverkappingen in ons ISOLA-aanbod? Ontdek ze in onze showroom en win advies in bij een van onze KRIAL-adviseurs.

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen