Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Schaduw in de tuin? Zonwering klaart de klus

Een comfortabele loungeset, een verfrissend drankje en een goed boek op schoot: wie houdt er nou niet van een ontspannen middag in de zon? Je geniet natuurlijk optimaal van je tuin wanneer de zon schijnt, maar soms kan het wel erg heet worden. Zo werd er tijdens de zomer van 2018 het ene na het andere hitterecord verbroken. Tijdens deze lange en hete zomers is een beetje extra verkoeling altijd wel welkom. Een plekje met schaduw creëren is daarom eigenlijk een noodzaak tijdens de zomer. Hoe je dat doet? Met kwalitatieve zonwering natuurlijk! 

zonwering in de tuin

Met zonwering ook verkoeling in huis

Een van de beste manieren om je huis koel te houden, is door goede raambekleding aan te schaffen. Bij Krial vind je verschillende systemen die de zon buiten de deur houden. Zo bieden screens een elegante en strakke oplossing. Deze strakke zonwering gaat moeiteloos op in je ramen en ziet er bovendien erg modern uit. Ze laten licht door, maar houden tegelijkertijd de hitte van de zon tegen. 

Daarnaast zijn er ook voorzetrolluiken. Deze kunnen schaduw creëren en zijn daarom een goede optie wanneer je verduisterende zonwering zoekt. De rolluiken zijn ontzettend stevig en hebben bovendien een sterke isolerende werking

Zoek je naar een stijlvolle manier om jezelf meer privacy te geven en om je huis koel te houden? Dan zijn buitenjaloezieën een uitstekende keuze. Deze jaloezieën hebben een elegante uitstraling en zijn bovendien gemakkelijk in gebruik. Met deze zonwering bepaal jij helemaal zelf hoeveel zonlicht je naar binnen laat schijnen. 

Als laatste heb je nog speciale vensterzonwering. Deze vensters passen voor ieder raam en zijn daardoor de ideale universele oplossing. Een bijkomend voordeel van deze vensters is dat ze schaduw creëren, maar tegelijkertijd vrij zicht op je tuin garanderen. 

Schaduw creëren op het terras

Ook op je terras is het mogelijk om aangename schaduwrijke plekken te creëren met behulp van zonwering. Heb je al een terrasoverkapping in je tuin staan? Dan houd je de zon tegen met behulp van een speciale, flexibele screen. Makkelijk in gebruik en vrijwel onzichtbaar!

Bij Krial vind je bovendien speciale zonwering die voor veranda's is gemaakt. Deze installeer je boven de veranda, zodat deze zelfs koel blijft tijdens de heetste dagen van de zomer. 

Heb je nog geen overkapping of veranda in je tuin? Dan is er ook speciale zonwering voor jou. Met terraszonwering creëer je op iedere plek een aangename schaduw. De zonwering bevestig je aan de muur en is daardoor altijd binnen handbereik. Schijnt de zon niet? Dan klap je de zonwering gewoon weer in om van de frisse buitenlucht te genieten. 

Zonwering bij Krial

Er zijn voldoende innovatieve manieren om jouw woning en tuin van schaduw te voorzien. Bovendien wordt alle zonwering in talloze kleuren gemaakt, zodat je altijd een stijl vindt die bij jouw interieur en tuin past.

krial-blog-zonnewering-shadow_bd00d4ee397046e91c5b8274e0bb7d79
Ben jij op zoek naar kwalitatieve zonwering? Download dan zeker onze brochures!

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen