Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina

Schaduw in de tuin? Zonwering klaart de klus

Een comfortabele loungeset, een verfrissend drankje en een goed boek op schoot: wie houdt er nou niet van een ontspannen middag in de zon? Je geniet natuurlijk optimaal van je tuin wanneer de zon schijnt, maar soms kan het wel erg heet worden. Zo werd er tijdens de zomer van 2018 het ene na het andere hitterecord verbroken. Tijdens deze lange en hete zomers is een beetje extra verkoeling altijd wel welkom. Een plekje met schaduw creëren is daarom eigenlijk een noodzaak tijdens de zomer. Hoe je dat doet? Met kwalitatieve zonwering natuurlijk! 


Bekijk de vele soorten zonwering

Met zonwering ook verkoeling in huis

Een van de beste manieren om je huis koel te houden, is door goede raambekleding aan te schaffen. Bij Krial vind je verschillende systemen die de zon buiten de deur houden. Zo bieden screens een elegante en strakke oplossing. Deze strakke zonwering gaat moeiteloos op in je ramen en ziet er bovendien erg modern uit. Ze laten licht door, maar houden tegelijkertijd de hitte van de zon tegen. 


Meer over screens


Daarnaast zijn er ook voorzetrolluiken. Deze kunnen schaduw creëren en zijn daarom een goede optie wanneer je verduisterende zonwering zoekt. De rolluiken zijn ontzettend stevig en hebben bovendien een sterke isolerende werking

Meer info over voorzetrolluiken


Zoek je naar een stijlvolle manier om jezelf meer privacy te geven en om je huis koel te houden? Dan zijn buitenjaloezieën een uitstekende keuze. Deze jaloezieën hebben een elegante uitstraling en zijn bovendien gemakkelijk in gebruik. Met deze zonwering bepaal jij helemaal zelf hoeveel zonlicht je naar binnen laat schijnen. 

Meer info over buitenjaloezieën


Schaduw creëren op het terras

Ook op je terras is het mogelijk om aangename schaduwrijke plekken te creëren met behulp van zonwering. Heb je al een terrasoverkapping in je tuin staan? Dan houd je de zon tegen met behulp van een speciale, flexibele screen. Makkelijk in gebruik en vrijwel onzichtbaar!


Meer info over terrasoverkapping


Bij Krial vind je bovendien speciale zonwering die voor veranda's is gemaakt. Deze installeer je boven de veranda, zodat deze zelfs koel blijft tijdens de heetste dagen van de zomer. 


Meer info over verandazonwering


Heb je nog geen overkapping of veranda in je tuin? Dan is er ook speciale zonwering voor jou. Met terraszonwering creëer je op iedere plek een aangename schaduw. De zonwering bevestig je aan de muur en is daardoor altijd binnen handbereik. Schijnt de zon niet? Dan klap je de zonwering gewoon weer in om van de frisse buitenlucht te genieten. 


Meer info over terraszonwering

Zonwering bij Krial

Er zijn voldoende innovatieve manieren om jouw woning en tuin van schaduw te voorzien. Bovendien wordt alle zonwering in talloze kleuren gemaakt, zodat je altijd een stijl vindt die bij jouw interieur en tuin past. Ben jij op zoek naar kwalitatieve zonwering?Bezoek onze toonzaal  Bekijk onze brochures

Meer weten?

Kom langs in onze toonzaal en leer er alles over