Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Renovatie van uw sectionaalpoort

Een degelijke sectionaalpoort is niet alleen een meerwaarde voor uw huis, maar is natuurlijk ook een aanzienlijke investering. Een verouderde, verbleekte of beschadigde garagepoort maakt echter uw woning minder aantrekkelijk.
 

Bij Krial hoeft u niet meteen te kiezen voor een nieuw exemplaar als de oude nog in goede staat is. Wij kunnen uw poort herlakken of nieuwe panelen toevoegen. Zo heeft uw woning meteen weer een frisse, nieuwe uitstraling die harmonieus past bij de rest van de woning.

20221011_103529 (1)
Uw sectionaalpoort herlakken

Hebben de zonnestralen uw stalen garagepoort verkleurd of wenst u graag een nieuwe look? Doffe of verbleekte poorten steken wij bij Krial in een mum van tijd weer in het nieuw.
 

Afhankelijk van staat van de poort kunnen wij die zelfs bij u thuis ter plaatse herlakken. Indien niet, dan verwijderen we deze vakkundig, maken het poortgat dicht en komen snel terug met uw opgefriste poort.
 

Herlakken verlengt de levensduur van uw poort aanzienlijk, want zo is deze opnieuw optimaal beschermd tegen roest en corrosie. Uw poort wordt herlakt in de RAL-kleur naar keuze en eveneens voorzien van een UV-bestendige laag die nieuwe verkleuringen tegengaat.

Voorbeeld
blog-voor-na

Bij deze klant hebben we zowel de sectionaalpoort als de voordeur van een nieuwe laklaag voorzien. U merkt meteen het verschil.

Panelen vervangen
Hebben de panelen van uw sectionale poort door de jaren heen wat schade opgelopen zoals deuken, krassen of verkleuringen, dan kunt u bij Krial terecht voor nieuwe panelen en dit voor quasi alle merken.

We komen hiervoor graag bij ter plaatse om situatie in te schatten. U kiest daarna het RAL-kleur en het type paneel. Na productie komen we deze bij u vervangen. Dit zonder kap- en breekwerk, met maximum een halve dag werk.

Dankzij de nieuwe poortpanelen geniet u van een optimale isolatie, maar opent uw sectionale poort weer soepel, stil en veilig.
poorten

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen