Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina

Ontsnap aan de drukte onder jouw eigen terrasoverkapping

Ongeacht of het nu het gevolg is van de eindejaarsdrukte, een overvolle agenda of een stressvolle werkweek: soms moeten we nu eenmaal tot rust kunnen komen. De drukte een halt toeroepen? Waar kan je dat beter doen dan onder je eigen terrasoverkapping? Wij geven alvast enkele tips om echt tot ontspanning te komen onder jouw eigen terrasoverkapping.

Vroege ochtendvogel: snuif de frisse ochtendlucht op

De frisse ochtendlucht heeft een positieve invloed op onze gemoedstoestand. Neem dan ook plaats onder je eigen lamellen overkapping en adem diep in en uit. Geniet van de rust en de frisheid van de ochtenddauw. Luister naar je favoriete muziek of doe gewoon enkele yoga-oefeningen: voor je het weet ben je helemaal klaar voor de nieuwe drukke dag. Gebruik de lamellen terrasoverkapping als oplaadstation om je van de nodige energie en mindfulness te voorzien om de nieuwe dag met de nodige portie doorzettingsvermogen door te komen.

Ochtend: optimaliseer je weerstand

Niet alleen kan gezonde buitenlucht ons helpen te ontspannen, maar bovendien helpt het ook onze weerstand te verhogen. Ochtendsport is een goede eerste stap om aan onze gezonde weerstand te bouwen. Zoals eerder gezegd heeft het ook zijn nut voor het bouwen aan een gezonde geest. Een gezonde lichaam en geest: ook dat kan baten voor zij die willen bouwen aan hun professionele carrière.

Voormiddag: vergeet niet even te genieten

Natuurlijk is een terrasverkapping veel meer dan een oplaadstation. Het is een plaats waar we kunnen genieten. Die ochtendlucht is een tikkeltje te koud? Neem er dan een kop verse chocolademelk bij en laat je verbazen door de stralingswarmte van de terrasverwarmers. Net het omgekeerde probleem? Schuil dan onder jouw zonweringsproduct om de voordelen van de zon te maximaliseren.

Middag - vooravond: nodig ook eens vrienden uit

Alleen is natuurlijk maar alleen. Onder de terrasoverkapping vinden we nochtans een ideale locatie om positieve gedachten uit te wisselen, een hapje te eten, een drankje te drinken en even te lachen. Samen verminderen we de lichaamsspanningen en genieten we van een zomerse cocktail of een winterse glühwein. Van barbecue tot vuurkorf: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Avond: profiteer van voordelen van het buitenleven

Ook wanneer de zonnestralen verdwijnen kan het zalig zijn om te genieten van je terrasoverkapping. 's Winters neem je er natuurlijk maar beter jouw terrasverwarming bij, terwijl ingebouwde LED-verlichting ieder seizoen een meerwaarde weet te zijn. Een boek, een hapje en sfeervolle muziek: meer heb je niet nodig om van de avondlijke sfeer te genieten. Misschien kies je ook meteen voor een gezellig paas-, herfst- of kerstdecor? Het is altijd wel genieten.Conclusie: met een terrasoverkapping kan je op ieder moment van de dag en tijdens elk seizoen wel genieten. Soms hebben we misschien wel terrasverlichting of -verwarming nodig, maar ook op dat vlak zijn er heel wat mogelijkheden. Alleen tot rust komen, een gezellig samenzijn of een sportieve inspanning: onder je eigen terrasoverkapping kan het allemaal.

Meer weten?

Kom langs in onze toonzaal en leer er alles over