Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Ontdek de vele voordelen van screens

Bij Krial neemt de vraag naar screens jaar op jaar toe. Niet zo verwonderlijk, want deze stijlvolle zonwering biedt alleen maar voordelen. We lijsten ze graag even voor je op.

screens2_1920x0

 

1. Je bespaart op je energieverbruik
Met screens, een zonwerende doek aan de buitenkant van het raam, hou je de warmte buiten. Zo hoeft de airco minder op te staan tijdens de warme zomermaanden.

Wist je trouwens dat het 3 x meer energie kost om je huis af te koelen dan te verwarmen? Dankzij screens reduceer je dus aanzienlijk je energieverbruik. Dat is niet enkel goed voor je portemonnee, je draagt ook zorg voor het milieu.
 

2. Je houdt fel zonlicht buiten
De zon op je snoet is aangenaam, maar soms kan het ook best hinderlijk zijn. Screens houden het felle zonlicht tegen en zorgen ook voor meer privacy. Bovendien gaan je meubels en andere interieurelementen minder verkleuren door het UV-licht.

Afhankelijk van het type doek dat je kiest, kan een screen ook gedeeltelijk of volledig verduisterend zijn. Ideaal voor wie liever geen rolluiken installeert.
 

Krial-Screens-3_700x0

3. Naadloze integratie in je buitengevel
Screens lopen langs twee geleiders aan weerszijden van het raam en zijn dus geen storend element aan de buitenzijde.
 

Bij Krial zijn onze screens steeds het resultaat van maatwerk, Je kiest trouwens uit ontelbaar veel kleuren, waardoor jouw screens naadloos aansluiten bij de look van jouw woning. Of ga voor contrasterende kleuren voor een meer opvallende combo.

 

4. Je houdt insecten op afstand
Wanneer je de screens naar beneden laat, fungeren ze ook als hor en houden ze zo insecten buiten terwijl jij het raam kan openlaten.

 

5. Je kiest voor een duurzame investering
De screens van Krial hebben een hoge levensduur omdat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Bij felle windstoten zullen de screens niet buigen of vervormen en ook roest krijgt geen kans. Bovendien zijn onze kwalitatieve doeken UV-bestendig waardoor ze hun kleur behouden.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen