Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Kies de juiste zonwering

Bij Krial, specialist in zonwering, kies je uit een breed assortiment aan zonneluifels, terrasoverkappingen, screens en rolluiken.

 

Zie je het bos door de bomen niet? Geen nood, wij helpen je graag de juiste keuze maken die naadloos aansluit bij jouw behoeftes en budget.

 

We bundelen in dit blogbericht alvast enkele tips & tricks, maar kom gerust in onze toonzaal alle mogelijkheden bewonderen.

Terraswonwering_6000_1323x0
Welke zonwering bestaat er?

Geniet jij ook graag van de zon, maar hou je liever de warmte buiten?  Met de juiste zonwering blijven jouw huis en terras heerlijk fris en geniet je met volle teugen van de heerlijke zonnestralen.De terraszonwering of luifel (1) is een type zonwering dat via een compacte cassette aan de muur bevestigd wordt en uitschuift dankzij een geruisloze motor. De kleur van het zonwerende doek en het frame kies je zelf, in functie van de look die je wil creëren. Je kan jouw terraszonwering ook pimpen met verlichting of een verwarmingssysteem.

Sinds kort bieden we ook een nieuw type zonluifel aan, ideaal voor balkons of kleine terrassen.

Verandazonwering  (2): dit zonwerend doek is ideaal om de temperatuur in jouw veranda aangenaam te houden. We hebben systemen die op of onder het glas bevestigd worden. Een simpele druk op de knop houdt jouw tuinkamer koel.

Een terrasoverkapping  (3) is een aluminium pergola waar je zowel in de winter als in de zomer kan vertoeven. Deze constructie kan aan de woning bevestigd worden, maar kan ook perfect vrijstaand in de tuin opgebouwd worden.  Je kan jouw praktische tuinkamer voorzien van een vast dak of lamellen dak, van glazen zijpanelen en extra opties. De combinaties zijn quasi eindeloos.

KRIAL_ZONWERING2

Screens (4) zijn zonneschermen die je aan de buitenkant van het raam bevestigt om de zon tegen te gaan. Ook hier kun je kiezen uit diverse afwerkingen en kleuren.

 

Rolluiken (5) tot slot worden ook voor het raam geplaatst. Deze houden ook wel de warmte van de zon tegen, maar hebben in de eerste plaats een verduisterende en inbraakwerende functie.

Buitenjaloezieën (6) ​​​​: kan je moeilijk kiezen tussen screens of rolluiken, dan hebben we nog een tussenoplossing met onze aluminium buitenjaloezieën. Deze externe blinds zijn het perfecte compromis tussen design en functionaliteit.

Welke zonwering kies ik?
Kiezen is bij Krial nooit verliezen. Welk type zonwering je ook kiest, je bent steeds zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De stijl van je woning en jouw budget zijn 2 belangrijke indicatoren, maar natuurlijk moeten we ook kijken welke oplossingen bij jou mogelijk zijn. Heb je een kleine stadstuin, dan kies je bijvoorbeeld beter voor een plaatsbesparende luifel dan voor een permanente terrasoverkapping.

Sowieso luisteren we bij Krial steeds naar jouw wensen en gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.
Oirschot 2018 09 14 HR-12_1268x0
Kom op ideeën in onze toonzaal
KRIAL_-11

In onze ruime toonzaal in Passendale kan je heel wat inspiratie opdoen. Onze adviseurs helpen jou graag verder en maken vrijblijvend een offerte op zodat jij op voorhand weet wat jouw project zal kosten.

 

In onze showroom bewonder je trouwens alle mogelijke kleuren qua zonwerende doeken. Je kunt er ook onze geruisloze motoren uittesten en de passende lamellen en profielen kiezen.

Maak vooraf een afspraak zodat we voldoende tijd voor jou kunnen vrijmaken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen