Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Hoelang duurt de installatie van zonwering?

Er zijn heel wat verschillende types zonwering. Er zijn de modernere screens en de eerder klassieke rolluiken, maar je hebt ook de terrasoverkappingen en buitenjaloezieën. Uiteraard heeft elke soort zo zijn of haar specifieke aandachtspunten bij installatie en kan je moeilijk een tijd plakken op de plaatsing, want ook elke situatie is anders.

Screens als zonwering bij grotere projecten
De grootte van het project en het type zonwering dat geplaatst moet worden, bepaalt mee de installatietijd

De offerteprijs is de factuurprijs

Als we de vraag krijgen om een offerte op te maken, dan stellen we er een vrijblijvend voor je op. We bieden je daarnaast de garantie dat we ons aan die prijs zullen houden. Geen verrassingen na de installatie. Er zullen je geen extra’s aangerekend worden. Offerteprijs = factuurprijs.

Installatietijd verkorten door eigen voorbereiding

Je kan het de Krial-installateur altijd makkelijker maken. Dat begint eigenlijk al met ervoor te zorgen dat de plaats waar de zonwering komt voldoende toegankelijk is. Een ander aspect is elektriciteit. Als er elektriciteit voorhanden is daar waar de zonwering moet komen, dan maakt dat de installatie een pak eenvoudiger.

Je aanwezigheid tijdens de installatie van je nieuwe zonwering is een meerwaarde

Kan je niet bij de installatie aanwezig zijn, dan kunnen wij perfect onze plan trekken. Is er wel iemand, dan is dat een grote hulp. Daarenboven heb je de mogelijkheid om tijdens de installatie ook bij te sturen, mocht dat nodig zijn. Denk dan vooral aan de hellingsgraad van een luifel of een terrasoverkapping. Je kan ook bepalen tot waar de schaduw mag/moet komen.

20180911_151606229_iOS_4ec2482eb93a4b4d7811adbff18899df
Wil je screens of een ander type zonwering laten plaatsen door ons?

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen