Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina

Geen zin in gesleur met parasols? Kies voor zonwering

Het is natuurlijk ontzettend fijn wanneer de zon tevoorschijn komt. De temperaturen stijgen en het is heerlijk vertoeven in je eigen achtertuin. Het nadeel is dat je het binnen de kortste keren veel te warm krijgt, vooral op hete zomerdagen. Daarom is het veilig en gezond om altijd een stukje schaduw in je tuin te hebben. Een parasol is een optie, maar deze zijn lang niet zo praktisch als je zou denken. Gelukkig zijn er andere manieren waarop jij het hoofd koel kan houden in de zomer.

De nadelen van een parasol

Iedereen die regelmatig een parasol opzet in de zomer weet het al: er lijken bijna meer nadelen dan voordelen aan te zitten. Zo is het iedere keer weer een hele klus voordat je je parasol tevoorschijn hebt gehaald. Misschien moet je hem uit je tuinhuisje halen of staat hij ergens verstopt in je garage. Vervolgens is het tijd voor de volgende zware klus: de parasol precies op de juiste manier neerzetten. Hoe zorg je ervoor dat je voldoende schaduw hebt, precies op de plek waar jouw tuinstoelen staan? Als de parasol eenmaal staat, moet je hem na een tijdje weer verzetten, want de zon kruipt langzaam maar zeker weer in beeld. Met een parasol krijg je dus duidelijk niet de onverstoorde rust waar je zo graag naar op zoek bent.

De oplossing? Zonwering voor buiten

Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende alternatieven te vinden voor de traditionele parasol. Bij Krial heb je de keuze uit talloze soorten zonwering die allemaal geschikt zijn voor buiten. Zo is het mogelijk om een fijn afdakje te creëren met behulp van terraszonwering. Deze doeken bevestig je aan je muur en rol je gewoon uit op het moment dat de zon schijnt. Zo ontstaat er een mooi afdak waaronder jij geniet van heerlijke schaduw. Wil je weer even lekker in de zon liggen? Dan klap je de zonwering gewoon weer in.


Uiteraard is een terrasoverkapping ook een ideale keuze wanneer je snel en gemakkelijk in de schaduw wilt zitten. Deze overkappingen zien er modern en stijlvol uit. Door doeken in de overkapping te installeren, heb jij in een mum van tijd schaduw gecreëerd in je achtertuin. Een bijkomend voordeel van deze terrasoverkappingen is dat ze je ook beschermen tegen regen. Zit het weer dus een keer tegen? Zelfs dan zit jij gewoon in je tuin met een goed boek en een lekker drankje.

Zonwering die bij jou past

Bij Krial hebben we allerlei verschillende soorten zonwering die stuk voor stuk iets unieks te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar lichtdoorlatende screensverandazonwering of schaduw wilt creëren onder je overkapping: je vindt het bij ons. Met zonwering in alle kleuren, stijlen en formaten is er voor ieder wat wils.
Meer weten?

Kom langs in onze toonzaal en leer er alles over