Kom langs in onze toonzaal, boek hier uw afspraak
Zomerverlof van 25 juli tot 19 augustus, servicedienst beschikbaar via deze link.

Naar de startpagina

Garagepoort Werviks echtpaar speelt hoofdrol in reclamefilmpje

Krial is een autoriteit op vlak van poorten, deuren, zonwering en terrasoverkappingen. Met Krial Creative Concept speelt de onderneming in op de toenemende vraag naar poorten met designoplossingen en dat blijkt een schot in de roos. Ook het echtpaar uit Wervik dat getuigde over de samenwerking met Krial was gecharmeerd door de unieke concepten en aanpak. “Onze nieuwe houten garagepoort is zelfs te zien in Krials laatste reclamespot”, vertelt de eigenaar.

Een houten poort heeft net iets meer karakter


Het gepensioneerde echtpaar zocht twee jaar geleden een alternatief voor hun gedateerde houten garagepoort. Omdat hout toch net iets meer karakter heeft dan andere materialen, was het voor het hen een uitgemaakte zaak dat het opnieuw een houten poort zou worden. “We hebben in de streek, en ver daarbuiten, gezocht naar een fabrikant die ons een voorstel op maat kon doen. Krial kwam pas later op onze radar, maar bood wel meteen een antwoord op al onze vragen. Wat ons enorm is opgevallen tijdens onze zoektocht is dat nogal wat aanbieders zich vrij negatief uitlieten over hout. Vreemd, want met onze oude poort hebben we weinig tot geen problemen gehad.”

 “Krial overtuigde met kennis en expertise. Van bij het voorstel tot de offerte en de installatie: alles was tot in de puntjes verzorgd”

Krial in het vizier via een advertentie op internet


Na enkele teleurstellende contacten met andere aanbieders, kwam het echtpaar uit op een onlineadvertentie voor de opendeurdagen in Krial Passendale. “Waarom het ver zoeken als het ook dichter kan? We zijn op de uitnodiging ingegaan, werden zeer goed ontvangen en waren vrijwel meteen overtuigd van het gamma en de oplossing die ze ons aanreikten. De Krial-adviseur beantwoordde elke vraag tot in detail en de toelichting die ze gaven, getuigde van een verregaande expertise.” Het echtpaar kreeg ook nog een beknopte opleiding over de verschillende functionaliteiten en de werking van de garagepoort.

Oud en nieuw in perfecte harmonie


De woning die opgetrokken werd in de jaren 80 lijkt wel een nieuwbouw. Het huis heeft de tand des tijds goed doorstaan, daarom kon het echtpaar ook opteren voor een strakke en moderne houten garagepoort. “We kozen voor een enkele garagepoort uit afzelia, een duurzame harde houtsoort afkomstig uit tropisch Afrika.” Een goede keuze, zo is achteraf gebleken. “De houten poort is een perfecte match met de rest van het huis. We zijn tevreden met het resultaat.”

Dubbele garagepoort vervangen door enkele poort


“Toen we destijds ons huis bouwden, waren we ervan overtuigd dat we een garage nodig hadden waar we twee auto’s in kwijt konden. We hebben uiteindelijk nooit twee wagens gehad”, lacht het echtpaar. “We zochten met andere woorden een enkele garagepoort en een passende oplossing voor de vrijgekomen opening die vroeger afgedekt werd door de tweede poort.” Naast het invullen van de opening, stelde het hoge plafond in de garage Krial voor een extra uitdaging.

 “Zaakvoerder Lode Beheyt kwam na de opendeurdagen alles bekijken en opmeten. Van service gesproken! We zijn trouwens ook heel erg tevreden over de aanpak van de stielmannen die de poort installeerden. Niets op aan te merken, alles liep bijzonder vlot.” Om niet voor verrassingen komen te staan, koos het echtpaar voor een onderhoudscontract. “Voor een beperkt jaarlijks bedrag hebben we de garantie dat onze garagepoort in topvorm blijft.”

Garagepoort kaapt hoofdrol in promofilmpje weg


Het resultaat van de samenwerking met Krial Creative Concept is een echte referentie. Het beste bewijs is dat Krial de garagepoort van het echtpaar een hoofdrol liet spelen in hun laatste reclamefilmpje. “Dat was een leuk extraatje. Interessant om te zien hoe zo’n opnames verlopen.”


Heeft u een mooi project in gedachten en bent u overtuigd van onze expertise, kom dan even langs in onze toonzaal om te brainstormen. We maken er samen iets moois van.

Meer weten?

Kom langs in onze toonzaal en leer er alles over