Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Garagepoort Werviks echtpaar speelt hoofdrol in reclamefilmpje

Krial is een autoriteit op vlak van poorten, deuren, zonwering en terrasoverkappingen. Met Krial Creative Concept speelt de onderneming in op de toenemende vraag naar designoplossingen en dat blijkt een schot in de roos. Ook het echtpaar uit Wervik dat getuigde over de samenwerking met Krial was gecharmeerd door de unieke concepten en aanpak. “Onze nieuwe houten garagepoort is zelfs te zien in Krials laatste reclamespot”, vertelt de eigenaar.

Garagepoort hoofdrol in reclamefilmpje Krial

Een houten poort heeft net iets meer karakter

Het gepensioneerde echtpaar zocht twee jaar geleden een alternatief voor hun gedateerde houten garagepoort. Omdat hout toch net iets meer karakter heeft dan andere materialen, was het voor het hen een uitgemaakte zaak dat het opnieuw een houten poort zou worden. “We hebben in de streek, en ver daarbuiten, gezocht naar een fabrikant die ons een voorstel op maat kon doen. Krial kwam pas later op onze radar, maar bood wel meteen een antwoord op al onze vragen. Wat ons enorm is opgevallen tijdens onze zoektocht is dat nogal wat aanbieders zich vrij negatief uitlieten over hout. Vreemd, want met onze oude poort hebben we weinig tot geen problemen gehad.”

“Krial overtuigde met kennis en expertise.
Van bij het voorstel tot de offerte en de installatie: alles was tot in de puntjes verzorgd”

Krial in het vizier via een advertentie op internet

Na enkele teleurstellende contacten met andere aanbieders, kwam het echtpaar uit op een onlineadvertentie voor de opendeurdagen in Krial Passendale. “Waarom het ver zoeken als het ook dichter kan? We zijn op de uitnodiging ingegaan, werden zeer goed ontvangen en waren vrijwel meteen overtuigd van het gamma en de oplossing die ze ons aanreikten. De Krial-adviseur beantwoordde elke vraag tot in detail en de toelichting die ze gaven, getuigde van een verregaande expertise.” Het echtpaar kreeg ook nog een beknopte opleiding over de verschillende functionaliteiten en de werking van de garagepoort.

Oud en nieuw in perfecte harmonie

De woning die opgetrokken werd in de jaren 80 lijkt wel een nieuwbouw. Het huis heeft de tand des tijds goed doorstaan, daarom kon het echtpaar ook opteren voor een strakke en moderne houten garagepoort. “We kozen voor een enkele garagepoort uit afzelia, een duurzame harde houtsoort afkomstig uit tropisch Afrika.” Een goede keuze, zo is achteraf gebleken. “De houten poort is een perfecte match met de rest van het huis. We zijn tevreden met het resultaat.”

Garagepoort uit duurzame houtsoort afkomstig uit Afrika

Dubbele garagepoort vervangen door enkele poort

“Toen we destijds ons huis bouwden, waren we ervan overtuigd dat we een garage nodig hadden waar we twee auto’s in kwijt konden. We hebben uiteindelijk nooit twee wagens gehad”, lacht het echtpaar. “We zochten met andere woorden een enkele garagepoort en een passende oplossing voor de vrijgekomen opening die vroeger afgedekt werd door de tweede poort.” Naast het invullen van de opening, stelde het hoge plafond in de garage Krial voor een extra uitdaging.

“Zaakvoerder Lode Beheyt kwam na de opendeurdagen alles bekijken en opmeten. Van service gesproken! We zijn trouwens ook heel erg tevreden over de aanpak van de stielmannen die de poort installeerden. Niets op aan te merken, alles liep bijzonder vlot.” Om niet voor verrassingen komen te staan, koos het echtpaar voor een onderhoudscontract. “Voor een beperkt jaarlijks bedrag hebben we de garantie dat onze garagepoort in topvorm blijft.”

Garagepoort kaapt hoofdrol in promofilmpje weg

Het resultaat van de samenwerking met Krial Creative Concept is een echte referentie. Het beste bewijs is dat Krial de garagepoort van het echtpaar een hoofdrol liet spelen in hun laatste reclamefilmpje. “Dat was een leuk extraatje. Interessant om te zien hoe zo’n opnames verlopen.”

Krial-ref-poort06_30c4dc3da206cdea9003de1ec57deffe (2)
Meer weten over Krial Creative Concept?

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen