Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Een architecturale poort volgt de stijl van je woning

Sectionale garagepoorten zijn alomtegenwoordig. De klassieke kantelpoort is grotendeels naar de geschiedenisboeken verwezen, en daar zijn een aantal gegronde redenen voor. Als je je poort wilt laten matchen met het ontwerp van je woning en je een strakke look wilt, dan is er eigenlijk maar één goede keuze: een architecturale sectionale garagepoort die perfect combineert met de stijl van je woning.

Een houten sectionale poort is de kers op taart van een moderne nieuwbouwwoning

Een architecturale poort als deel van het totaalontwerp

Een garagepoort is een onderdeel van je woning. Het kan het uitzicht van je huis maken of kraken. Een prachtige gevel met een ouderwetse afgebladderde stalen garagepoort is niet enkel een doorn in het oog van je buren, na verloop van tijd zal het ook jouw op de zenuwen beginnen werken. Heb je renovatieplannen? Of heb je een architect aan het werk gezet voor het ontwerpen van jouw nieuwe droomwoning? Lees hieronder waarom een architecturale poort meer is dan gewoon de toegangspoort tot je garage en hoe dergelijke poort een meerwaarde kan creëren.

Houten architecturale poort voor renovatieprojecten
Een oudere woning opwaarderen met behulp van een architecturale houten poort

Architecturale poorten creëren een meerwaarde

Met het ‘Creative Concept’ lanceerde Krial een hele tijd geleden designoplossingen voor architecten en mensen die op zoek zijn naar een poort die mee de stijl van een huis kan bepalen. Het gaat dus niet meer enkel over een garagepoort als toegang tot je garage, het is veel meer dan dat. Kiezen voor het ‘Krial Creative Concept’ is kiezen voor een sectionale poort in lijn met jouw gevel.

Onopvallend opvallend

De creatieve designpoorten van Krial kunnen onzichtbaar gemaakt worden of als een echte eyecatcher ingezet worden. Aan jou de keuze. Wil je je gevelbekleding naadloos laten aansluiten op je poort of kies je net voor een materiaal dat de aandacht vestigt op de poort? Alles kan. Op zoek naar meer informatie en oplossingen voor jouw renovatie of nieuwbouwwoning? Maak een afspraak met een Krial-expert.

Architecturale poort 'Creative Concept'
Architecturale poort sluit naadloos aan op houten gevelbekleding

Architecturale poorten: materialen

Hout: wanneer je op zoek bent naar een warme uitstraling

Een houten garagepoort combineert uitstekend met bakstenen en beton. Het is het spel van contrasten dat het zo interessant en esthetisch maakt. Want hout maakt alles wat zachter en geeft een duurzame indruk. Opteer voor planchetten, een (open) blokprofiel, wisselende profielen, speciale vormen of een design op maat.

We verzamelden de belangrijkste FAQ’s en formuleerden een antwoord op elke vraag. Lees hier alles over onze houten architecturale poorten.

Architecturale poort uit hout
De sectionale poort vervolledigt het design van je woning

Aluminium garagepoorten: strak of speels

Architecturale poorten uit aluminium benadrukken het strakke design van een moderne nieuwbouwwoning. In vergelijking met hout maak je met een sectionale poort uit aluminium een iets strakker geheel van je gevel. Je hebt hier ook meer mogelijkheden naar kleur toe en er zijn ook tal van verschillende symmetrische en asymmetrische motieven beschikbaar, waardoor je of kiest voor een extra strak design of voor een poort met een iets speelser effect.

Wil je het geheel nog versterken? Opteer dan voor een bijpassende brievenbus.

Architecturale poort uit aluminium
Sectionale en architecturale poort uit aluminium voor een strakker geheel

Meer inspiratie opdoen of grasduinen door ons aanbod sectionale poorten? Download onze folder met diverse sectionale poorten.

Lees zeker ook het blogartikel ‘welke factoren bepalen de prijs van je poort?’.

WhatsAppImage2020-07-16at20_35_44_93b626a457112f32ad937ff65ef7824c
Meer weten over 'Krial Creative Concept'? Of heb je vragen over het aanbod?

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen