Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Vensterzonwering

Met de vensterzonwering werp je een stukje schaduw op de raampartijen. Direct zonlicht kan als storend worden ervaren. Bovendien warmt jouw woning erdoor op. Vooral op zomerse dagen kunnen zuidgerichte ramen, de opwarming in de hand werken. Maar niet langer met deze vensterzonwering.

Krial garanties

  • Beschermt jouw interieur tegen de zon
  • Garandeert vrij zicht op de buiten
  • Houdt jouw huis koel
  • In verschillende uitvoeringen
  • Openen van deuren en ramen blijft mogelijk
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Vensterzonwering downloaden

De veelzijdigheid van vensterzonwering

Hoewel licht een bron is van vitaminen, kan het ook storend werken. Direct licht in de woonkamer beperken, is niet zo eenvoudig. Met een vensterzonwering heb je tal van opties om de lichtinval te beperken. Zonder dat de zonwering in de weg zit bij het openen van deuren of ramen.

 

Zowel in de montagemogelijkheden als in de modellen is er een uitgebreide keuze. Bovendien kan je nog meer personalisatiemogelijkheden verkrijgen. Kom daarvoor eens langs in een toonzaal of maak een afspraak.

Vensterzonwering: de modellen

Carré

Een strak vormgegeven kast met verschillende armsystemen. Hierdoor is dit geschikt voor iedere woonsituatie. Eén doek kan tot op een breedte van 450cm , met twee doeken kan dit tot 800cm breed.

Clip Venster

Een exclusieve vormgeving zorgt voor een esthetische afwerking. De kwaliteit is van een zeer hoog niveau. Ook hier zijn verschillende armsystemen beschikbaar. Een vensterzonwering kan tot 700cm breed zonder doekspleet.

Markies

De markies uitvoering is een ambachtelijk handwerk gemaakt met moderne materialen. Met een beschermhoes ga je niet alleen vervuiling tegen, maar verleng je ook de levensduur van je vensterzonwering.

Madolette

Vooral geschikt voor kleinere ramen. De schaduw die dit type van vensterzonwering werpt is dan ook beperkte. Perfect uitvoerbaar bij smalle, hoge ramen. Dankzij een gepatenteerd systeem is dit model zeer windvast.

Geen schade meer aan jouw interieur

Zetels die hun kleur snel verliezen door de zon? Of gewoon nood aan wat koelte in jouw woning? Dan is de vensterzonwering een perfecte oplossing. Geen ingrijpende werken en een prachtig eindresultaat zonder zorgen. Aanpasbaar aan jouw wensen en noden.