Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Als het gaat om het creëren van een comfortabele buitenruimte waar je kan genieten van de zon zonder last te hebben van de hitte, is de Isola Markant de ideale oplossing.

Met zijn stijlvolle ontwerp en veelzijdige functionaliteit biedt de vrijstaande zonwerinig een perfecte balans tussen esthetiek en praktisch gebruik.

Krial garanties

  • 7 standaard framekleuren
  • meer dan 250 doekkleuren en -ontwerpen
  • sfeervolle LED-verlichting
  • terrasverwarmer of warmtestraler
  • geïntegreerde gootjes
  • combineerbaar met verticale schermen
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Terrasoverkapping downloaden

Combinatie van functionaliteit en esthetiek

De Isola Markant is een blikvanger met zijn slanke en moderne ontwerp. Het combineert functionaliteit met een esthetisch aantrekkelijke uitstraling waardoor het de ideale keuze is voor wie op zoek is naar een vrijstaande zonwering van topkwaliteit. Met zijn ruime afmetingen past de Isola Markant bij elke buitenruimte, of het nu je tuin of terras is. Ook in de horecasector verdient de Isola Markant een centrale plek. Door de zonwering kan je je terras vergroten en dit het hele jaar door.

Een van de voornaamste voordelen is de veelzijdigheid. Het product kan eenvoudig worden aangepast aan je individuele behoeften. Dankzij het telescopische mechanisme kan de zonwering vrijstaand worden geplaatst zonder de noodzaak van een extra bevestiging aan een muur of plafond.
markant-gastronomie-detail-led-spots-tuch-weiss-201810

De voordelen

De Isola Markant is uitgerust met hoogwaardige technologieën om je te beschermen tegen de zon en andere weersomstandigheden, en heeft zelfs een speciaal doek met gaatjes voor een geïntegreerde waterafvoer. Het kinematicasysteem zorgt ervoor dat het doek altijd strak gespannen blijft, zelfs bij harde wind. Het doek van de zonwering is UV-bestendig en waterafstotend. Bovendien kan je met de Isola Markant je buitenruimte personaliseren door het brede scala aan kleuren en patronen. Er zijn 7 standaard framekleuren en meer dan 250 doekkleuren en -ontwerpen. Werk je Isola Markant af met sfeervolle LED-verlichting, een terrasverwarmer of warmtestraler. 

 

Transformeer je buitenruimte in een oasa van comfort en stijl. Krial brengt dit innovatieve product naar je tuin of terras.

Combineerbaar met elke stijl
Dankzij het universeel ontwerp is er een overkapping voor elke woonstijl. Een strakke of afgeronde goot behoort tot de mogelijkheden.
Eenvoudig uit te breiden
Uitbreiden is mogelijk, zowel technisch als praktisch, door middel van vaste verticale schermen, terrasverwarmer, geïntegreerde gootjes of ledspots.
Grote overspanningen
Versterkte profielen zorgen voor een sterk geheel, zelfs bij grote overspanningen zonder tussenpaal.

Klaar om van jouw terrasoverkapping te genieten?