Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Vrijstaand of aangebouwd met lamellendak

Een terras grenst meestal aan de woning, maar het kan zich evengoed in het midden van je tuin bevinden. Een aanbouw kan perfect tegen je woning geplaatst worden, maar wil je toch liever een terrasoverkapping midden in je tuin, dan brengt een vrijstaand model soelaas. De Isola Shelter is in beide uitvoeringen verkrijgbaar.

Krial garanties

  • Te combineren met alle stijlen

  • Vrijstaand of aangebouwd

  • Keuze uit 7 standaarkleuren

  • Gebruiksvriendelijke toptechnologie

  • Verborgen afwatering

  • Uitbreidbaar met schuifwand of screens

  • LED verlichting mogelijk

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Terrasoverkapping downloaden

Design, kwaliteit en gebruiksgemak

De Isola Shelter is één van de paradepaardjes van de collectie. De aluminium terrasoverkapping is een ‘allrounder’ die makkelijk omkan met verschillende weersomstandigheden. In combinatie met een glazen schuifwand of windvaste screens geniet je het hele jaar door van je tuin. Wil je schaduw of voel je toch liever de zon op je huid? Geen probleem. Met de verstelbare lamellen regel je de lichtinval met één druk op de knop.
Oirschot 2018 09 14 HR-12

De voordelen

De overkappingen van Krial blinken uit door hun verschillende troeven. Een kleine selectie van de belangrijkste voordelen.

Combineerbaar met elke stijl
Dankzij het universeel ontwerp is er een overkapping voor elke woonstijl.
Hoogstaande technologie
Gemakkelijk te bedienen lamellen voor meer of minder lichtinval. Ze zijn 135° kantelbaar en zelfs volledig afsluitbaar. Bedien ze met de afstandsbediening of met uw telefoon via de optionele bluetooth-ontvanger.
Verschillende opties
Afsluiten met een glazen schuifwand, vaste ramen of screens zijn mogelijk. Liever een LED verlichting in alle mogelijke kleuren of een terrasverwarmer ? Geen probleem, het kan allemaal !

Klaar om van jouw terrasoverkapping te genieten?