Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

De Isola Stretch: een stijlvolle en flexibele oplossing voor je terras

 

Het terras is een verlengstuk van je huis en fungeert als een plek waar je kan ontspannen en genieten van de buitenlucht. Met de Isola Stretch transformeer je je terras naar een rustpunt van comfort en stijl. Ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, dat is waar Krial naar streeft. En dat is nu net waar de Isola Stretch je bij helpt.

 

De terrasoverkapping beschermt je tegen de zon, wind of nieuwsgierige blikken van de buren. Bovendien is het door de grootte en weerbestendigheid de ideale partner voor horecazaken.

Krial garanties

  • Uiterst flexibel
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Keuze uit 7 standaardkleuren
  • Grote overspanningen mogelijk
  • Verborgen afwatering
  • Zeer geschikt voor gebruik op terrassen bij horeca
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Terrasoverkapping downloaden

Terras naar hoger niveau

Dit hoogwaardige pergolascherm biedt meerdere voordelen die je terraservaring naar een hoger niveau tillen. Ten eerste is de Isola Stretch uiterst flexibel. Door het innovatief telescoopmechanisme kan het scherm moeiteloos worden uit- en ingetrokken waardoor je de gewenste hoeveelheid schaduw en zonlicht kunt regelen. Bovendien is de zonwering duurzaam en van hoge kwaliteit. Door de robuuste materialen bescherm je jezelf tegen de weersinvloeden. Dankzij de warmtestralers leef je het hele jaar door buiten. Hierdoor ervaar je jarenlang plezier van je investering.

De Isola Stretch is ook zeer geschikt voor gebruik op terrassen bij horeca vanwege de grootte en weerbestendigheid.
uitzicht-op-een-restaurantterras-bij-schemering_-markilux-pergola-stretch-met-licht-doek-en-wit-frame-voorzien-van-licht-en-windbeschermingselementen

De voordelen

Daarnaast is de Isola Stretch ontworpen met oog voor esthetiek. Het strakke en eigentijds design voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Als laatste beschermt het je niet enkel tegen zon en wind, maar biedt het ook privacy. Met één druk op de knop kan je je terras omtoveren tot een afgesloten en intieme ruimte. De LED-Lines, die je in de steunprofielen van het doek of in de dwarsbalk kan implementeren, zorgen ’s avonds voor een gezellige verlichting.

 

De experts van Krial staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de terrasoverkapping die bij je past. Na de installatie door onze vakmannen kun je zorgeloos genieten van je buitenruimte. 

Ervaar het gemak en comfort van de Isola Shelter en geniet het hele jaar door van je terras.

Combineerbaar met elke stijl
Het strakke en eigentijds design voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Uiterst flexibel
Het scherm kan moeiteloos worden uit- en ingetrokken waardoor je de gewenste hoeveelheid schaduw en zonlicht kunt regelen.
Grote overspanningen
Zeer geschikt voor gebruik op terrassen bij horeca vanwege de grootte en weerbestendigheid.

Klaar om van jouw terrasoverkapping te genieten?