Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Aluminium, acryl en andere hoogwaardige materialen: het zijn de kenmerken van een hoogwaardige terrasoverkapping zoals de Isola Shade, een uitschuifbaar doek op staanders. De overkappingen die Krial jou kan voorschotelen zijn niet van de minste. Elk exemplaar laat je volop genieten van lange zomerdagen. Met een terrasoverkapping van Krial krijg je opnieuw connectie met de natuur en je omgeving.

Krial garanties

  • Aangebouwd aan de woning
  • Waterdicht doek mogelijk 
  • Onovertroffen buitengevoel
  • Verstelbare staander mbt waterafvoer
  • Uitbreidbaar met LED balk en heater 
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Terrasoverkapping downloaden

Elegante, sterke en duurzame terrasoverkappingen

De Isola Shade terrasoverkapping is een uitschuifbaar doeksysteem met op staanders en vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Een gasveersysteem zorgt ervoor dat het doek steeds mooi strak gespannen staat. Wil je het ontwerp een persoonlijke touch meegeven? Dat kan! Deze exemplaren kan je ‘pimpen’ naar eigen smaak. Wil je verlichting en een heater om alles te kunnen halen uit een mooie, maar kille zomer-of winteravond? Uiteraard is dit geen probleem ! Toch nog wat blijven zitten bij regen ? Ook dat kan met de in de hoogte verstelbare staanders en eventueel een waterdcht doek.
Isola_Shade2

De voordelen

De overkappingen van Krial blinken uit door hun verschillende troeven. Een kleine selectie van de belangrijkste voordelen.

Combineerbaar met elke stijl
Dankzij de vele kleuren en doekmogelijkheden kiest u de best passende combinatie voor uw woning.
Enkel hoogwaardige materialen
Terrasoverkapping in aluminium, inox en acryldoek zorgen voor een duurzaam geheel.
Personaliseren naar wens
Kies voor een waterdicht doek en verstelbare staanders en blijf ook bij een regenbui lekker zitten, eventueel lekker warm onder een dimbare heater.
Geniet ook bij minder mooi weer van het buitenleven
Met een Isola Shade heeft u geen last van regen of wind en kun je deze makkelijk 9 maand per jaar gebruiken in tegenstelling tot een knikarmscherm

Klaar om van jouw terrasoverkapping te genieten?