Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

De Isola Patio is een aangebouwde terrasoverkapping en is de perfecte uitbreiding van je bestaande woning. Het is de ontbrekende link tussen het huis en de tuin. Connecteer met je omgeving door te kiezen voor de juiste terrasoverkapping. Geniet ten volle van elk seizoen, zonder dat je je moet terugtrekken in je woning.

Krial garanties

  • Moderne en hoogtechnologische overkappingen
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Keuze uit 7 standaardkleuren
  • Grote overspanningen mogelijk
  • Verborgen afwatering
  • Uitbreidbaar met schuifwanden of vaste ramen
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Terrasoverkapping downloaden

Wind, regen en sneeuw buitenhouden, maar toch buiten zitten

Een terrasoverkapping koppelen aan de achtergevel van je woning is de perfecte oplossing om nog meer te genieten van al het groen rondom je. Een hevige plensbui tijdens een zwoele zomeravond kan de pret niet bederven als je onderdak hebt buiten. Je creëert meerwaarde en vindt gegarandeerd een terrasoverkapping die perfect aansluit bij de stijl van je woning. Wil je ook in de winter lekker knus van het buitenleven genieten, dan zijn er opties genoeg om wind, regen en sneeuw buiten te houden.
ARFO 2016 11 01 Vijfhuizen HR-2

De voordelen

De aanbouwoverkappingen van Krial blinken uit door hun verschillende troeven. Een kleine selectie van de belangrijkste voordelen.

Combineerbaar met elke stijl
Dankzij het universeel ontwerp is er een overkapping voor elke woonstijl. Een strakke of afgeronde goot behoort tot de mogelijkheden.
Eenvoudig uit te breiden
Uitbreiden is mogelijk, zowel technisch als praktisch, door middel van vaste zijramen, schuifwanden, screens, terrasverwarmer of ledspots.
Grote overspanningen
Versterkte profielen zorgen voor een sterk geheel, zelfs bij grote overspanningen zonder tussenpaal.

Klaar om van jouw terrasoverkapping te genieten?