Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Sectionale poorten in gelakt staal

Klanten opteren omwille van vele redenen voor een sectionale poort. Voor sommigen primeren de looks van de poorten. Anderen focussen dan weer op de veiligheid. Alle klanten vinden het onderhoud van de poort van groot belang. En terecht! Met een sectionaalpoort uit gelakt staal of poederlak (alléén bij Krial) maak je een beste keuze.

Stijl van een sectionale poort in gelakt staal

Een garagepoort bepaalt voor een groot deel het uitzicht van jouw woning. Daarom is het belangrijk dat een sectionale poort perfect geïntegreerd wordt. Heel wat elementen kan je volledig zelf kiezen. Zo krijg je een sectionale poort zoals je ze voor ogen had. Je kan eindeloos panelen, texturen en kleuren combineren. Zo is elke sectionale poort uniek.

Krial_stijl

Panelen en belijning van sectionale poorten in gelakt staal

Elk huis heeft zijn eigen stijl, elke bewoner heeft zijn eigen smaak. De mogelijkheden in keuze van panelen en belijning is zeer uitgebreid. We hebben panelen voor elk type sectionale poort in ons aanbod. Al de panelen voor onze sectionale poorten zijn dubbelwandige, 42mm-geïsoleerde panelen gevuld met PUR-isolatieschuim en beide de best mogelijke isolatiewaarden. 

Horizontaal gelijnde panelen
Verticale belijning
Middengroef panelen
Vlakke panelen
Bovengroef panelen
Full vision
Panelen met cassette motief

Structuur van jouw stalen sectionale poort

We bieden 4 structuurmogelijkheden aan voor de poorten opgetrokken uit gelakt staal. Met de houtnerf bootsen we een houtstructuur na. De meeste strakke optie zijn de gladde panelen. Met de Microrib-structuur geven we een minimalistische dunne lijnstructuur mee. Subtiel. Stucco is dan weer de grofste structuur die wat karakter toont.

HOUTNERF
GLAD
MICRORIB
STUCCO

Poort in alle kleuren gelakt

Jouw sectionale poort in een specifiek kleur? Geen enkel probleem. Je krijgt de keuze tussen meer dan 250 RAL-kleuren. Deze kleuren kunnen verkregen worden voor aluminium, pvc en hout van andere fabrikanten zodat alles op elkaar afgestemd kan worden.

 

Vanaf heden kunnen we ook je poort gaan uitvoeren in een superieure poederlak. Poederlak beschikt over veel betere eigenschappen dan natlak. Tot voor kort was dit niet mogelijk met sectionale poorten maar Krial heeft een unieke techniek ontwikkeld. Momenteel beschikken we over een 90-tal poederlakken. 

 

De voordelen van poederlak tov natlak?
Poederlak is een geavanceerde methode die de voordelen van duurzaamheid en veelzijdigheden biedt zonder de nadelen van natlak:

 

  • Geen oplosmiddelen
  • Snellere uitharding
  • Snellere uitharding
  • Uniforme laagdikte
  • Duurzaamheid
  • Kleurvastheid
  • Krasarm

Bij het overwegen van al deze voordelen is het ondenkbaar om geen poort in poederlak aan te schaffen. De voordelen zijn imens!

Realisaties

Middengroef Design
Sectionale poort met manuele bediening
Sectionale poort met vlak paneel

Meer weten?

Over poorten zijn we bijlange nog niet uitverteld. Alles over onze sectionale poorten lees je hier. Daar geven we alle info die je wenst, die opgaat voor zowel de poorten bekleed met hout als bekleed met aluminium.