Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Sectionale poorten bekleed met aluminium

Aluminium is strak en modern. Voelt wat koel en kil aan, maar kan een warmte meegeven aan jouw woning. Gepoederlakt aluminium draagt een chique sfeer met zich mee. Een upgrade voor tal van moderne woningen. De minimalistische stijl kan jou vast bekoren. 

 

Krial specialiseert zich al jarenlang in sectionale poorten. Draaipoorten, schuifpoorten en schuttingen behoren niet tot ons aanbod.

Sectionaalpoort met (a)symmetrische aluminium bekleding

Een Krial-poort bekleed met aluminium kan in verschillende vormen bestaan. Het spel met de tussenruimtes betekent het verschil tussen strakheid en speelsheid. Asymmetrische welvingen van het aluminium brengen de poort en het oppervlak tot leven. Symmetrische tussenstukken brengen dan weer rust en nog meer minimalisme.

51890290_2045932138830701_8763502389459156992_o
Brochure_Sectionale_Poorten_Krial_2019_NL-15

Nog meer…

Om het plaatje compleet te maken kan je kiezen voor een bijpassende brievenbus. De postbode zal met nog meer plezier jouw brieven posten. De gestilleerde brievenbus is opgetrokken uit hetzelfde aluminiumprofiel en past perfect bij jouw sectionale poort uit aluminium. De perfecte match!

Nieuw in ons aanbod: Krial Creative Concept!

Met het Creative Concept van Krial werken we poorten bekleed met hout (en ook aluminium exemplaren) weg in jouw gevel. De lijn van de poort trekken we door in de gevelbekleding. Hierdoor zie je minder goed waar de poort stopt en jouw gevel begint. Een strakke oplossing voor wie zijn poort weg wil werken.

Realisaties

Sectionale poort in horizontale padoek
Sectionale poort met verticale belijning
Poort in Afrormosia hout