Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Krialdoor Twin

Of u nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke openslaande poort voor uw woning of pand of naar een zijdeur die perfect past bij uw garage- of industriepoort; de Krialdoor biedt in elke situatie uitkomst. De Krialdoor Twin is een veelzijdige deur die bij uitstek geschikt is voor zowel residentiële als industriële toepassingen. Het totale assortiment aan panelen uit het sectionaalpoorten programma is te gebruiken als vulling voor het thermisch onderbroken aluminium profiel. Zo maken wij een individuele deur, geheel op maat en afgestemd naar wens.

Kwaliteit als standaard, geheel op maat

 

De Krialdoor Twin is geheel aan te passen aan uw gemak, zo kunt u bepalen aan welke zijde u het looppoortdeel wilt. Daarnaast kunt u de Krialdoor naar wens met asymmetrische poortdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Standaard is het looppoortdeel uitgerust met een krukset en cilinderslot. Het vaste deel is uitgerust met twee schuifsloten. Beide poortdelen zijn natuurlijk gelijktijdig te openen. Voor uw veiligheid is de poort optioneel uit te voeren met een vijfpuntsvergrendeling of knopcilinder aan de binnenzijde.

DE duurzame openslaande garagedeur

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige onderhoudsvrije openslaande poort, dan is de Krialdoor Twin dé poort voor u. Design, isolatie en gebruiksgemak in één. Deze Krialdoor is uitstekend toe te passen als openslaande garagepoort, een sieraad voor uw woning.

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Download de brochure Krialdoors

Design en duurzaamheid

De Krialdoor Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande poort, zonder de nadelen ervan. Het design van de Krialdoor heeft u volledig in eigen hand, door een vrijwel onbeperkte keuze in kleuren en materialen. Bovendien wordt iedere Krialdoor speciaal op maat voor u vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Daardoor is uw Krialdoor nagenoeg onderhoudsvrij.

Een goede afsluiting en isolatie van uw deur helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. De dikke hoogwaardige aluminium profielen zijn thermisch onderbroken door middel van een kunststof strip, waardoor condens geen kans krijgt. Eveneens bieden de 40 mm dikke stalen sandwichpanelen een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht. De dorpel (17 mm) sluit daar naadloos op aan en draagt bij aan het reduceren van de water- en luchtdoorlaat.

LL-Twin-15-S
LL Single 12-S

Montagemogelijkheden

Met de keuze uit zes montageprofielen is er voor iedere inbouwsituatie een optimale oplossing. Altijd een passende en snelle montage.
Alle Krialdoor deuren worden standaard uitgevoerd met een 17 mm drempel om lucht- en waterdoorlaat te voorkomen. De montagemogelijkheden zijn ook uitvoerbaar zonder drempel, dan krijgt de poort een valdorpel.
Afb Drempel achtergr rood
Drempel
Afb Valdorpel
Valdorpel
A) Montage in de dag - BIN rood
A: Montage in de dag
B) Montage in de dag met breed mont prof - BUI Rood
B: Montage in de dag met montageprofiel breed
C) Montage achter de dag met mont prof smal - BIN rood
C: Montage achter de dag met montageprofiel smal
D) Montage in de dag met mont prof smal - BIN rood
D: Montage in de dag met montageprofiel smal
E) Montage in de dag met afdeklijst binnen - BIN rood
E: Montage in de dag met afdeklijst binnen
Kleur test 1 F) Montage in de dag met afdeklijst buiten - BIN
F: Montage in de dag met afdeklijst buiten

Overtuigd dat de Krialdoor Twin dé oplossing voor jou is?