Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Krialdoor Single

De Krialdoor is een deur die u hét alternatief biedt voor een poort met loopdeur. Een alternatief met betere isolatie en meer gebruiksgemak. De Krialdoor Single is eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld een bestaande garagepoort, maar is zeker ook een hoogwaardig alternatief voor alle buitenpoorten in uw garage of pand.

Single 021

Een Krialdoor Single wordt uitsluitend op maat voor u geproduceerd en standaard samengesteld uit aluminium profielen, gecombineerd met 40 mm sandwich panelen. Naast de paneelvulling kunt u natuurlijk ook kiezen voor glasvulling of de Krialdoor voorzien van een venster voor extra lichtinval.

 

Met behulp van verschillende

montagemogelijkheden past de Krialdoor Single altijd in uw inbouwsituatie. Het is mogelijk de looppoort in of achter de dagmaat te plaatsen. Door de Krialdoor uit te laten voeren met dezelfde panelen als bij uw garagepoort, creëert u een coherent geheel. De hoge isolatiewaarde is hierbij een belangrijk voordeel, wellicht doorslaggevend bij uw keuze.

Kozijn en vulling

De basis van elke Krialdoor bestaat uit een hoogwaardig aluminium kader, standaard geanodiseerd of gepoedercoat in RAL 9016. Het kozijn is 58 mm dik en thermisch onderbroken, waardoor condens en kou volledig buitengesloten worden.

 

De standaardvulling voor het frame bestaat uit 40 mm staalsandwichpanelen. De verzinkte panelen zijn gevuld met een hardschuimkern. Het is ook mogelijk om de profielen uit te voeren met beglaasde panelen voor meer lichtinval. Om de juiste uitstraling passend bij uw huis te creëren, zijn de panelen óók verticaal te plaatsen.

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Download de brochure Krialdoors

CONDOOR_WONING RIK-3904 (LR)

Glasvulling en kleur

De Krialdoor profielen zijn ook deels of geheel te voorzien van beglaasde vulling. Waarbij u keuze heeft uit diverse soorten glas, zoals HR++ glas of gesatineerd glas. Daarnaast kunt u nog veel meer zelf bepalen. Zo kunt u aangeven of de beglaasde panelen horizontaal of verticaal in de poort mogen komen. Ook kunt u kiezen om een (volledig) beglaasde deur mét of zonder tussenstijlen uit te voeren.

Het standaard aluminium en gepoedercoate frame wordt, net als de standaard vulling, geleverd in RAL 9016 of geanodiseerd. Is een andere kleur van het kozijn of de vulling gewenst? Dan zijn deze tegen een geringe meerprijs altijd aan te passen. Zo sluit de kleur van uw Krialdoor altijd aan bij de kleurstelling van uw woning of pand.

Montagemogelijkheden

Met de keuze uit zes montageprofielen is er voor iedere inbouwsituatie een optimale oplossing. Altijd een passende en snelle montage.
Alle Krialdoor deuren worden standaard uitgevoerd met een 17 mm drempel om lucht- en waterdoorlaat te voorkomen. De montagemogelijkheden zijn ook uitvoerbaar zonder drempel, dan krijgt de poort een valdorpel.
Afb Drempel achtergr rood
Drempel
Afb Valdorpel
Valdorpel
A) Montage in de dag - BIN rood
A: Montage in de dag
B) Montage in de dag met breed mont prof - BUI Rood
B: Montage in de dag met montageprofiel breed
C) Montage achter de dag met mont prof smal - BIN rood
C: Montage achter de dag met montageprofiel smal
D) Montage in de dag met mont prof smal - BIN rood
D: Montage in de dag met montageprofiel smal
E) Montage in de dag met afdeklijst binnen - BIN rood
E: Montage in de dag met afdeklijst binnen
Kleur test 1 F) Montage in de dag met afdeklijst buiten - BIN
F: Montage in de dag met afdeklijst buiten

Overtuigd dat de Krialdoor dé oplossing voor jou is?