Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Poorten met vlakke alu gevelplaten

Met onze poorten uit de Krial Creative Panels-reeks kunnen wij jouw poort onzichtbaar in de gevel monteren. We gebruiken hiervoor vlakke aluminium gevelplaten op de poort die kunnen doorlopen op de naastliggende façade.

Geef jouw creativiteit de vrije loop!

De mogelijkheden van onze Krial Creative Panels zijn eindeloos en zorgen voor een ongekende ontwerpvrijheid en creativiteit voor jouw poort en gevel. 
De Krial Creative panels kunnen gelakt worden in de kleur naar keuze of uitgevoerd worden in houtdecorfolie. Een combinatie van beide afwerkingen is mogelijk om een fraai architecturaal geheel te bekomen. Verder zijn ook LED-verlichting en andere speciale paneeluitvoering mogelijk op aanvraag.

image001

Realisaties met onze Creative Panels- collectie

image004

De techniek

De aluminium panelen worden gemonteerd op een draagstructuur waardoor we een onzichtbare bevestiging bekomen. Doordat ze niet gelijmd of geschroefd zijn, heeft uitzetting en inkrimping van deze panelen geen invloeg op de bevestiging. Onze panelen zijn apart verkrijgbaar voor na-service. Alle materialen zijn recycleerbaar.

Iets voor jouw project?

Ben je creatief en wilt je jouw woning een unieke uitstraling geven? Dan vind je met onze Krial Creative Panels het instrument bij uitstek voor al jouw creatieve ideeën.