Renovatiezondag 24 september 2023 (Passendale):
reserveer hier jouw plaatsje!
Nieuw & alléén bij Krial : Sectionale poorten in Poederlak!

Renovatiezondag 24 september 2023 (Passendale):
reserveer hier jouw plaatsje!
Nieuw & alléén bij Krial : Sectionale poorten in Poederlak!

De poort in lijn met jouw gevel

Geïnspireerd door woningen waarbij de poort verwerkt zit in de gevelbekleding? Met Krial Creative Concept gaat jouw sectionaalpoort naadloos over in de rest van je gevel. Strak en minimalistisch. In een warme houtsoort of gepoederlakt aluminium, aan jou de keuze.

Krial Creative Concept

  • strakke en minimalistische look
  • afwerking in hout of aluminium

Onzichtbare schoonheid

Door de poort te laten verdwijnen in je gevel, creëer je een architecturale meerwaarde voor je woning. Geen breuklijnen meer, maar een perfect symbiose. Oog voor detail is belangrijk bij het ontwerp van een gevelbekleding in lijn met jouw poort. Je kan bijvoorbeeld opteren voor een bijpassende brievenbus.

Gevel en poort in aluminiumbekleding

De keuze om de poort en gevel te bekleden met aluminium is een persoonlijke keuze. De mogelijkheden zijn ruim. Enerzijds kan je opteren voor een symmetrisch motief, waarbij de afstand tussen de welvingen gelijk zijn. Anderzijds is er ook een asymmetrisch model voor een speelser effect.

Houten gevelbekleding met gelijkvormige poort

Natuurlijke materialen brengen een warmte met zich mee. Een houten gevel – en poortbekleding geeft jouw woning een duurzame touch. Voor de bekleding van je gevel en je sectionaalpoort kan je kiezen tussen 4 houtsoorten: Thermowood, Afrormosia, Paddoek en gegroefde Multiflex.

 

Kies je liever voor een houtsoort die leeft en een natuurlijk proces doorloopt? Of wil je een houten poort die blijft zoals ze in, met een levensduur van tientallen jaren in de oorspronkelijke staat?

Enkele van onze realisaties:

Aluminium bekleding
Alinel systeem
Thermowood
Free Willy®
Afrormosia
Lat met open structuur
Bijhorende brievenbus
Alinel systeem

Klaar voor een nieuwe poort?

Kom langs of maak een afspraak!