Opendeurdagen 16-17 februari, vanaf 9h tot 18h !
Opendeurdagen 16-17 februari, vanaf 9h tot 18h !

De poort in lijn met uw gevel

Geïnspireerd door woningen waarbij de poort verwerkt zit in de gevelbekleding? Met Krial Creative Concept gaat uw sectionaalpoort naadloos over in de rest van uw gevel. Strak en minimalistisch. In een warme houtsoort of gepoederlakt aluminium, aan u de keuze.

Krial Creative Concept

  • strakke en minimalistische look
  • afwerking in hout of aluminium

Onzichtbare schoonheid

Door de poort te laten verdwijnen in uw gevel, creëert u een architecturale meerwaarde voor uw woning. Geen breuklijnen meer, maar een perfect symbiose. Oog voor detail is belangrijk bij het ontwerp van een gevelbekleding in lijn met uw poort. U kan bijvoorbeeld opteren voor een bijpassende brievenbus.

Gevel en poort in aluminiumbekleding

De keuze om de poort en gevel te bekleden met aluminium is een persoonlijke keuze. De mogelijkheden zijn ruim. Enerzijds kan u opteren voor een symmetrisch motief, waarbij de afstand tussen de welvingen gelijk zijn. Anderzijds is er ook een asymmetrisch model voor een speelser effect.

Houten gevelbekleding met gelijkvormige poort

Natuurlijke materialen brengen een warmte met zich mee. Een houten gevel – en poortbekleding geeft uw woning een duurzame touch. Voor de bekleding van uw gevel en uw sectionaalpoort kan u kiezen tussen 4 houtsoorten: Thermowood, Afrormosia, Paddoek en gegroefde Multiflex.

 

Kiest u liever voor een houtsoort die leeft en een natuurlijk proces doorloopt? Of wilt u een houten poort die blijft zoals ze in, met een levensduur van tientallen jaren in de oorspronkelijke staat?

Enkele van onze realisaties:

Aluminium bekleding
Alinel systeem
Thermowood
Free Willy®
Afrormosia
Lat met open structuur
Bijhorende brievenbus
Alinel systeem

Klaar voor een nieuwe poort?

Kom langs of maak een afspraak!