Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Gesloten op 20 mei.

Snelrolpoorten

Een snelrolpoort of een snellooppoort, de naam zegt het zelf: een poort die snel openrolt. Door het gebruik van snelrolpoorten is de productiehal, de loods of welke ruimte dan ook, snel geopend en weer gesloten.

 

In heel wat sectoren is dit van belang om de temperatuur in de bedrijfsruimte te controleren. Denk maar aan de sector van de bloemen- en plantenteelt waarbij de warmte moet binnen blijven. Of anderzijds is er de diepvriesindustrie waarbij de kou zijn werk moet doen.

 

Met een snelrolpoort kan je er zeker van zijn dat het magazijn perfect wordt afgesloten. Ongenodigde gasten houden we buiten dankzij enkele veiligheidsvoorzieningen. De poorten zijn bovendien gemaakt voor intensief gebruik in een industriële omgeving. Ze voldoen aan de strengste eisen.

  • Sneller openen en sluiten
  • Perfect afsluiten
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig proper houden
  • Zowel binnen als buiten
CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Download de brochure snelrolpoorten

Unieke eigenschappen van onze snelrolpoorten

  • 12 standaardkleuren
  • isolerende doeken
  • afdekkap zonder meerprijs
  • zelfherstellend

De flexibiliteit van onze snelrolpoorten

Onze snelrolpoorten zijn flexibel. Letterlijk en figuurlijk. De mogelijkheden van onze snelrolpoorten kan je echt wel zeer uitgebreid noemen. Zowel qua grootte, als kleur, als functionaliteiten, snelheid, veiligheid, opbouw, besturing als bediening. 

Grootte

De maximale afmetingen van een snelroldeur is 8 meter breed tot 8 meter hoog. Maar voor bepaalde types van de snelroldeur kunnen we nog groter. 

Kleur

RAL 1003 – 1015 – 2004 – 3002 – 5002 – 5015 – 6026 – 7035 – 7037 – 7042 – 9006 – 9010

Functies

Afhankelijk van de wensen kunnen we meer dan de 2 standaard vensters voorzien. 

Snelheid

Opensnelheid is 2,0m/s
Sluitsnelheid is 0,8m/s

Veiligheid

Veiligheid
krial-snelrolpoort4
Krial-snelrolpoort-3

Snelrolpoorten: een passende oplossing voor elke sector

Snelrolpoorten zijn handig en efficiënt in heel wat sectoren. Hun snelheid en flexibele afsluitbaarheid bewijst dagelijks een meerwaarde in heel wat industrieën. Bij elke klant luisteren we naar de specifieke noden en wensen en zoeken we de beste oplossing.

Snelrolpoorten in de voedingsindustrie

Dynamic Roll Food Inox: een unieke industriële snelrolpoort in RVS. Voldoet aan de strengste eisen van de voedingsindustrie. De Dynamic Roll Food Inox is voorzien van een flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor.

 

Dynamic Roll Frigo 1: speciaal ontworpen voor ruimtes met lage temperaturen. Voorzien van een geïsoleerd doek van 3cm dik. Inclusief verwarming in de zijgeleiders en motor. Gaat sneeuwvorming in vriescellen tegen. Gecoat, gegalvaniseerd of in RVS.

Snelrolpoorten voor de medische sector

Dynamic Roll Cleanroom: zeer snelle snelrolpoort. Ideaal voor cleanrooms of werkomgevingen die zeer zuiver moeten blijven. Deze snelrolpoorten zorgen voor minimale luchtverplaatsingen en maximale hygiëne.

Interesse in een snelrolpoort? Laat het ons weten!