Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!

Industriële sectionale poorten

Een industriële sectionale poort voor een onderneming is een poort op maat. Elke onderneming heeft andere wensen. Afhankelijk van wat belangrijk en functioneel is voor jouw bedrijf, werken we een unieke industriële sectionale poort uit. 

 

Op maat is meer dan de maat of de grootte van de industriële sectionale poort. Naast de hoogte en de breedte is er ook nog de beglazing: nood aan extra licht in jouw magazijn, loods, productiehal? Dan zorgen we daarvoor.

  • Snelle poorten
  • Sterk geïsoleerd
  • Op maat van jouw bedrijf
  • Veiligheid voorop
  • Energiezuinig 

Is het belangrijk dat je snel binnen en buiten kan? Dan kan het interessant zijn om te kiezen voor een loopdeur met lage opstand. Of gewoon een met een snellere industriële asmotor. 

Kan het wel eens belangrijk zijn om te openen van op een afstand? Dan raden we jou de handzenders aan of een makkelijk bereikbare drukknop.

Wie kiest voor een industriële sectionale poort, moet heel wat keuzes maken. Als experts hebben we een jarenlange ervaring in het maken van industriële sectionale poorten. Dit betekent ook dat we de noden en de wensen van onze klanten snel kunnen detecteren. Geef ons alle nodige info en wij vertalen dat naar dé perfecte industriële sectionale poort voor jouw bedrijf.

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Download de brochure industriële poorten

Railsystemen voor industriële sectionale poorten

De railsystemen van onze sectionale poorten voor bedrijven bestaan volledig uit kwalitatief Europees staal. De systeem beschikken over gepoedercoate torsieveren. Krial garandeert een lange levensduur en een oplossing op maat voor elk bedrijf.

Normaal systeem

Bij dit systeem beweegt de poort horizontaal.

Hoog systeem

Met dit systeem bespaar je nog extra ruimte. Doordat de poort eerst verticaal omhoog beweegt en vervolgens horizontaal langs het plafond verder schuift, neemt dit systeem amper plaats in.

Verticaal systeem

De poort verschuift integraal verticaal. Bij dit systeem heb je geen plaatsverlies aan het plafond.

Laag systeem

Ideaal systeem voor ruimtes met een beperkte plafondruimte. De poorthoogte gaat compact over in het railsysteem. Een minimum aan ruimteverlies.

Interesse in een sectionale poort voor uw bedrijf?