Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Opendeur op 20 april, boek hier uw afspraak!

Met rolluiken, screens en jaloezieën is jouw privacy gegarandeerd

Privacy: voor de een zeer belangrijk, voor de ander minder een issue. Toch is een bepaalde mate van privacy een absolute must. Je weet nooit wie er ’s avonds naar binnen loert of even om de hoek komt kijken. Een aantal zeer eenvoudige maatregelen kunnen de privacy van jou en je gezin drastisch verbeteren.

Rolluiken: een absolute klassieker

’s Avonds rustig naar een film kijken in je pyjama, met een grote zak chips op je schoot? Dan heb je toch graag wat privacy. Niet elke buurman of -vrouw hoeft binnen te kunnen kijken. Je kan al het een en ander oplossen met gordijnen, maar sluitend is dat niet echt. De klassieker der klassiekers, die alle pottenkijkers buiten houdt: de traditionele rolluiken. Met voorzetrolluiken met optilbeveiliging bijvoorbeeld sla je trouwens twee vliegen in een klap: je privacy is verzekerd en je houdt tezelfdertijd inbrekers op een veilige afstand. Naast privacy kan je ook genieten van extra isolatie en de geluidwerende troeven van voorzetrolluiken.

Rolluiken verzekeren de privacy
Rolluiken zijn een klassieker en zijn perfect als je privacy wil

Screens: esthetisch en bevorderend voor de privacy

Screens zijn veelzijdig, kunnen perfect geïntegreerd worden, zorgen voor een optimale klimatisatie in je woning en laten je energiefactuur zakken. Een allegaartje aan voordelen dus. Screens zijn multifunctioneel en vermijden inkijk in je woning. Je kan ze ook een persoonlijk tintje geven als je dat wil.

Met screens heb je geen inkijk
Screens zijn esthetisch en functioneel

Jaloezieën: privacy verzekerd, net als lichtinval

Rolluiken staan synoniem voor 100% privacy, maar dicht is dicht. Overdag moet je rekenen op raamdecoratie om pottenkijkers buiten te houden. Met jaloezieën, en ook met bepaalde screens, heb je in principe twee in één: je hebt én privacy én behoud van kostbaar daglicht. Daarenboven zijn ze ook nog eens mooi om zien.

Geautomatiseerde oplossingen voor je privacy

De meeste van bovenstaande ‘privacybevorderende’ oplossingen kunnen geautomatiseerd worden. Ze kunnen samenwerken met domoticasystemen of via een app op je smartphone geprogrammeerd worden. Vergeten je jaloezieën naar beneden te laten. Geen probleem, je kan ze onderweg nog steeds bedienen via je app.

krial-blog-rolluiken_a8ae1f381eaf6ddd6ade3635e6cc6434
Vind je privacy een absolute must? Heb je nog andere vereisten? Doe een beroep op een van onze professionals voor meer informatie en toelichting.

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen