Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Toonzaal open, boek hier uw afspraak!
Boek hier uw afspraak op ons opendeurweekend & op 2 & 3 maart:

Dit zijn de voordelen van een automatische garagepoort

Een garagepoort is een ideale investering wanneer je je garage op een vertrouwde en veilige manier wilt afsluiten. Er zijn talloze soorten poorten op de markt, maar tegenwoordig is de automatische garagepoort helemaal in. Dat is niet voor niets, want deze poorten hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een garagepoort die je handmatig moet openen. Wil jij weten wat de voordelen allemaal zijn? Je leest het hier.

voordelen automatische garagepoort

1. Extra snel

Wanneer je een garagepoort hebt die nog niet geautomatiseerd is, zal je waarschijnlijk wel weten dat het openen en sluiten wat tijd in beslag neemt. Wil je met je auto uit de garage rijden? Dan moet je de poort eerst handmatig openen. Vervolgens moet je instappen, uit de garage rijden en weer uitstappen om de deur te sluiten. Dit klusje is ontzettend tijdrovend en bovendien totaal onnodig. Met een geautomatiseerde garagepoort is dit namelijk verleden tijd. Met slechts een druk op de knop wordt de deur voor je geopend, zodat je moeiteloos naar buiten rijdt. 

2. Extra veiligheid

Een goede garagepoort zorgt natuurlijk al voor een veiliger huis. Je garage is goed beschermd en ongewenste indringers kunnen met geen mogelijkheid naar binnen. Wanneer je een automatische garagepoort laat installeren, zorg je voor nog meer veiligheid. Deze poorten zijn namelijk voorzien van een speciale sensor, waardoor de poort automatisch stilstaat zodra deze enige weerstand detecteert. Dit voorkomt ongelukken waarbij er iemand per ongeluk door de deur geraakt wordt.

3. Extra makkelijk

Vooral oude garagepoorten staan niet bekend om hun gemak. Ze zijn vaak zwaar en je moet ze helemaal met de hand openen en sluiten. Dit is een lastige taak waar niet iedereen op zit te wachten. Wil jij het jezelf makkelijker maken? Dan is een geautomatiseerd model de juiste optie. Deze opent en sluit namelijk met behulp van een motor, waardoor jij niks meer hoeft te doen. Een automatische garagepoort is dus de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar meer eenvoud in zijn leven.

4. Zelfs te openen zonder elektriciteit

Een vooroordeel over automatische garagepoorten is dat deze alleen werken wanneer er elektriciteit is. Dat zou dus ontzettend onhandig zijn wanneer de stroom uitvalt. Gelukkig is dat niet het geval. Kwalitatieve garagepoorten zijn namelijk voorzien van een speciale bediening. Dit maakt het mogelijk om de poort gewoon te gebruiken wanneer er geen stroom is.

Laat jouw garagepoort automatiseren

Wil jij voortaan ook genieten van het gemak dat een automatische garagepoort met zich meebrengt? Dan moet je bij Krial zijn. Wij hebben namelijk allerlei verschillende soorten garagepoorten die stuk voor stuk hun eigen voordeel hebben. Denk aan sectionale poorten die weinig ruimte in beslag nemen, snelrolpoorten die ideaal zijn voor bedrijven en makkelijk te installeren garagerolluiken. Voor al deze poorten geldt dat ze in talloze kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn.

krial-blog-automatisch_6fb4f5bfb1b61de9325eb4d4e4affce9
Ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom!

Lees onze brochures

Heel wat informatie over onze belangrijkste producten verzamelden we voor jou in folders en brochures. Zo kan je alle informatie nog eens rustig nalezen wanneer het jou past. Hier vind je onze folders en brochures.

Download:

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Sectionale poorten downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Brochure Zonwering downloaden

CLOSE

Het formulier werd correct verzonden.

Voordeuren downloaden

Stel ons al jouw vragen