screens en zonwering

Zonweringen & screens van Krial

Met onze terraszonwering geeft u een extra dimensie aan uw woning. U kan lekker genieten op uw terras in de schaduw op zomerse dagen en u houdt de warmte uit de woonkamer. Kies een waterwerend doek dat bij uw persoonlijke smaak past.

Met onze screens houdt u de warmte uit de woning, maar behoudt u het zicht op uw tuin. Zonlicht kan niet binnenkomen, maar u kunt wel buiten kijken. Onze windvaste screens hebben een bijkomende insectenwerende werking door het geritste doek in de zijgeleider. Maak uw keuze uit onze ruime doekcatalogus.

Voorzetrolluiken van Krial

Met onze voorzetrolluiken houdt u warmte of zelfs alle licht tegen zodat u makkelijk een donkere slaapkamer kan maken. Door het rolluik iets open te zetten creëert u een minimale verluchting. Een voorzetrolluik voor uw voordeur of achterdeur houdt dan weer ongewest bezoek tegen door de optilbeveiliging. Maak uw keuze uit de vele mogelijke kleuren.

Toepassingen

Maak een keuze uit de verschillende toepassingen, elk met hun specifieke voordelen.

winbeveiliging

zon & Windbeveiliging

Met een windbeveiliging beschermt u uw zonwering tegen plotse windstoten. Als de windbeveiliging in werking treedt, dan zal de zonwering zich automatisch gaan sluiten. Zo vermijdt u schade aan uw zonwering.

Indien u wenst dat uw zonwering automatisch opent bij overvloedig zonlicht of warmte, dan opteert u best voor een zon- & windbeveiliging. Zo houdt u warmte buiten en beschermt u uw zonwering. Er is een tijdsvertraging voorzien zodat deze niet meteen terug opent. Deze functie kan uitgeschakeld worden met de handzender.

verlichting onder uw zonwering

Verlichtingsbaar

Onder onze terraszonwering of Oase terrasoverkapping kan een verlichtingsbaar gemonteerd worden. Zo kunt u na het donker worden verder genieten van uw avond onder een gezellig sfeerlicht. Deze is met dezelfde handzender te bedienen als uw zonwering.

verwarmingselement

Heater

Als het wat later op de avond wordt, dan wilt u het niet te koud krijgen. Kies dan voor een terrasheater. Deze zorgt voor een aangename warmte op uw terras. In trappen in te stellen met dezelfde handzender als de zonwering.

Vraag uw gratis offerte aan !

Wenst u meer te weten over onze zonwering & voorzetrolluiken of wenst u een offerte op maat ?
Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail !

Uiteraard bent u steeds welkom in één van onze toonzalen.
Graag tot binnenkort !

Stuur ons een E-mail